Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ιστορίας του στη Football League ο κόσμος του Πλατανιά, αλλά και γενικότερα των Χανίων, έδωσε δυναμικό παρόν στο γήπεδο του Μάλεμε την Κυριακή (6/11) στη νικηφόρα αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.

Για τον λόγο αυτό η διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο για την θερμή και κόσμια συμπεριφορά του, αλλά και τους χορηγούς της ομάδας για την στήριξή τους:

«Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων για την ολόθερμη και κόσμια συμπαράστασή του στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Η βοήθειά του αποδείχτηκε καθοριστική προκειμένου η ομάδα μας να φτάσει στη νίκη και να δώσει συνέχεια στον επιτυχημένο τρόπο που έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα. 

Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ αναγνωρίζει τις δυσκολίες που προέκυψαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι και ζητά για μια ακόμα φορά την κατανόηση του κόσμου για το γεγονός ότι ένα αρκετά μεγάλο μέρος αναγκάστηκε να παρακολουθήσει το ματς όρθιος. Παρόλα αυτά δεσμεύεται ότι στο επόμενο εντός έδρας ματς κι αφού θα έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, η νέα κερκίδα θα έχει ανεγερθεί στη νότια πλευρά του γηπέδου του Μάλεμε, αυξάνοντας έτσι τη χωρητικότητα.  

Σε κάθε περίπτωση, η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ επισημαίνει ότι μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα υπήρξαν πολύ μεγάλες αλλαγές στο γήπεδο του Μάλεμε, οι οποίες κρίθηκαν απαραίτητες έτσι ώστε η ομάδα μας να μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στη φυσική της έδρα. 

Για το λόγο αυτό ευχαριστεί: 

1. Τον δήμο Πλατανιά, σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο και προσωπικά τον δήμαρχό μας, κ. Ιωάννη Μαλανδράκη. 

2. Τον πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α. κ. Ιωάννη Σταματάκη και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο.

3. Τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Πλατανιά.

4. Τον εντεταλμένο για θέματα αθλητισμού του δήμου Πλατανιά, κ. Πολυχρόνη Σημαντηράκη.

5. Την "ΕΡΓΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε." και προσωπικά τον πρόεδρο της εταιρίας, κ. Μανόλη Μαθιουλάκη. 

6. Την εταιρία "KMS BUILDINGS-ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΚΤΙΡΙΑ " για την προσφορά της αίθουσας Τύπου και προσωπικά τον κ. Βαλάντη Μαλανδράκη. 

Ακόμη, η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ευχαριστεί τις Χανιώτικες επιχειρήσεις: 

• "ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ ΚΟΠΗ" και τον κ. Κώστα Νικάκη.

• "ΓΕΡΑΝΟΙ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΑΚΗ".

• "ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΡΛΑΚΗΣ". 

• "ΞΥΛΕΙΑ ΑΦΟΙ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ".

• "ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΦΟΙ ΠΕΡΒΟΛΑΡΑΚΗ".

• "ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΙΚΑΣ".

Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ευχαριστεί όλους τους χορηγούς που στηρίζουν την ομάδα μας τα τελευταία χρόνια και έχουν συντελέσει τα μέγιστα σε αυτή την ξέφρενη και πέρα από κάθε φαντασία πορεία που έχει διαγράψει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης