Ιδιαίτερα ενοχλημένη είναι η μητέρα της Μαριάννας Καλλέργη με όλους όσους κατηγορούν την κόρη της πως εκμεταλλεύεται οικονομικά τον σύντροφό της, Αλεξέι Μοτόριν. Η ίδια μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» και δεν έκρυψε την αγανάκτησή της για τον τρόπο που σχολίασαν μέσα από την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» η Ναταλία Γερμανού και ο Θέμης Γεωργαντάς την πρόταση γάμου που έγινε στην κόρη της.

«Αν θα συνεχιστεί να διασύρεται το παιδί μου, είτε ο Αλεξέι είτε η τιμή της και η αξιοπρέπειά της, από κει και πέρα θα στραφώ και θα αρχίσω με μηνύσεις. Είτε είναι κανάλι, είτε δημοσιογράφος, είτε παρουσιαστής είτε οποιοσδήποτε» δήλωσε η ίδια.

Η ενόχλησή της για τη Ναταλία Γερμανού είναι μεγάλη, καθώς δήλωσε στην εκπομπή της πως η συνέντευξη που έδωσε το ζευγάρι Πηνελόπη Αναστασοπούλου- Αλεξέι Μοτόριν στο «ΟΚ!» έγινε τρεις μέρες πριν από την πρόταση γάμου. Σύμφωνα όμως με την μητέρα της Μαριάννας έγινε πριν από 2,5 εβδομάδες: «Αυτό δεν την τιμά καθόλου. Είμαι πολύ ενοχλημένη μαζί της, όπως και με τον κύριο Γεωργαντά. Γιατί η Ναταλία τουλάχιστον, αν μη τι άλλο φέρει ένα βαρύ όνομα και οφείλει πριν βγει να πει κάτι στη δημοσιότητα, να το έχει διασταυρώσει. (…) Ήταν  τόσο σίγουρη η κυρία Ναταλία ότι ήταν αυτή η αλήθεια ή αυτό που λέω εγώ που είμαι η ίδια της η μητέρα;».

Όσον αφορά Στον Θέμη Γεωργαντά είπε: «Ενώ ξέρει την πραγματικότητα, δεν πήρε θέση. Κάνει πολύ παρέα με τα παιδιά, τον τιμάνε συνέχεια πηγαίνοντας στο μαγαζί του και ξέρει αρκετά πράγματα. Κι αν μη τι άλλο, όταν ξέρουμε μια αλήθεια, καλό είναι να τη λέμε και να μην αποσιωπούμε».

(yupi)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook