Για ακόμη μια χρονιά ο Εργοτέλης πήρε αψήφιστα τον θεσμό του Κυπέλλου και την πλήρωσε αυτή την φορά στις Σέρρες.

Η κρητική ομάδα ηττήθηκε με 1-0 στην παράταση από τον Πανσερραϊκό που κατάφερε να πάρει μια παλικαρίσια πρόκριση για την φάση των «16» κόντρα σε έναν άχρωμο και άοσμο Εργοτέλη.

Η εικόνα του ματς

Η εικόνα του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ μέτρια με αποτέλεσμα να υπάρχουν ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες. Το δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άνοιξε περισσότερο τόσο από τον Εργοτέλη όσο και από τον Πανσερραϊκό. Ο Βίσιο στο 60΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία για τους «κιτρινόμαυρους» για να κάνει το 0-1 ενώ απείλησε και στο 64΄ με φάουλ του Φραγκουλάκη. Το 0-0 στην κανονική διάρκεια οδήγησε τις δύο ομάδες στην παράταση εκεί όπου ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος και κατάφερε να πάρει άξια την πρόκριση . Στο 104΄ ο Πίρσον μπλόκαρε δύσκολα το μακρινό σουτ του Στεφανίδη , ενώ στο 107΄ ο Εργοτέλης έχασε καλή ευκαιρία με τον Χίμπλιγκερ για να κάνει το 0-1 και να «κλέψει» την πρόκριση.

Η είσοδος όμως του Γκούρτσα στο παιχνίδι στο 108 έμελλε να γείρει και την πλάστιγγα της πρόκρισης υπέρ των γηπεδούχων καθώς ο επιθετικός των Σερραίων στο 109΄ είχε σουτ στο δεξί κάθετο δοκάρι του Πίρσον και στο 110΄ έβγαλε την ασίστ στον Ντα Κόστα με τον Πορτογάλο μέσο να κάνει το σουτ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Πανσερραϊκός (Π. Δημητρίου): Κουτζαβασίλης, Τριανταφύλλου Κων., Ντιόγκο (70\’ Κονέ), Μιλένκοβιτς, Σαλαμαστράκης, Τριανταφύλλου Δαμ., Στεφανίδης, Μουσικάκης (59\’ Ντα Κόστα), Βουτσιάς, Τσαούσης (108\’ Γκούρτσας), Παντελιάδης.

Εργοτέλης (Ν. Καραγεωργίου): Πίρσον, Γιαλούσης, Χίμπλιγκερ, Βίσιο, Κατσικοκέρης, Σίλβα Ζούνιορ (28\’ Μπέτο 68\’ Ολίσε), Ρέντζας (93\’ Τζανακάκης), Φραγκουλάκης, Κυριακίδης, Λεάλ, Σασιασβίλι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook