Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Μουσικού Σχολείου Χανίων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στο πνευματικό κέντρο της ενορίας Αγίας Αικατερίνης Νέας Χώρας που ευγενικά παραχωρήθηκε από τον πατέρα Απόστολο Διαμαντούδη & το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο περιφερειακός σύμβουλος Χανίων κ. Γεώργιος Κονταξάκης, οι καθηγητές, καθώς και οι γονείς που συνέβαλαν τα μέγιστα στην πραγματοποίησή της.

Η ανακοίνωση της Προσωρινής Επιτροπής Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Χανίων

\”Η προσωρινή Επιτροπή Γονέων &Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Χανίων θα ήθελε να ευχαριστήσει και δια μέσου του τύπου την ενορία Αγίας Αικατερίνης Νέας Χώρας ιδιαιτέρως τον πατέρα Απόστολο Διαμαντούδη & το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο για την διάθεση του πνευματικού κέντρου της ενορίας στην κοπή της πίτας μας που πραγματοποιήθηκε στις 29/1/2012.

Επίσης ευχαριστούμε τον περιφερειακό σύμβουλο Χανίων Κ. Γεώργιο Κονταξάκη που μας τίμησε με την παρουσία του, τους καθηγητές του σχολειού μα και όλους τους γονείς που παρευρέθηκαν και συνέβαλαν σε αυτήν την εκδήλωση.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους τους επιχειρηματίες της πόλης μας, που παρόλο τους δύσκολους καιρούς που περνάμε, στήριξαν την εκδήλωσή μας με τις προσφορές τους.\”

Εκ μέρους
Της Προσωρινής Επιτροπής
Γονέων & Κηδεμόνων
Του Μουσικού Σχολείου Χανίων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook