Ο «κίτρινος πυρετός» που επικρατεί στον Εργοτέλη έχει προβληματίσει τον Νίκο Καραγεωργίου εν όψει της συνέχεια του πρωταθλήματος και τα κρίσιμα ματς που ακολουθούν.

Οι Κουτσιανικούλης και Κυριακίδης που αποτελούν βασικά γρανάζια στην μηχανή του Εργοτέλη θα λείψουν λόγω τιμωρίας από το πολύ δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άρη , αλλά το θετικό για τον προπονητή των «κιτρινόμαυρων» είναι ότι θα έχει στην διάθεση του και πάλι τους Χίμπλιγκερ και Μπουχαλάκη που εξέτισαν τις ποινές τους, καθώς και τους Σασιασβίλι και Τζούνιορ που αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα αφού νιώθουν πολύ καλύτερα από τους τραυματισμούς που αντιμετώπισαν και τους στέρησαν την συμμετοχή τους στο ντέρμπι με τον ΟΦΗ.

Στο παιχνίδι με τον συμπολίτη ο Λεάλ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και ο Νίκος Καραγεωργίου αποφάσισε την Δευτέρα να εκτίσει ο Ουρουγουανός την ποινή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Πενθεί ο Εργοτέλης

Στο μεταξύ φτωχότερη από την Κυριακή τα ξημερώματα είναι η οικογένεια του Εργοτέλη μετά τον θάνατο του παλαίμαχου τερματοφύλακα της ομάδας Νίκου Καρνή που έχασε την μάχη με την επάρατο νόσο.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη για τον θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της αναφέρει :

\”Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Νίκο Καρνή, ο οποίος απεβίωσε τα ξημερώματα\”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook