Μετά την απολαυστική φιλική… παράσταση με τον Κισαμικό και το εντυπωσιακό 12-0 του Σαββάτου (11/2), την Κυριακή ο Α.Ο. Χανιά ηττήθηκε στο φιλικό με τον Ίκαρο Μουρνιών με 3-1.
Ο προπονητής των \”μπλε\”, Γιάννης Πετράκης, χρησιμοποίησε τους \”μικρούς\” ποδοσφαιριστές του ρόστερ μαζί με τους Ανδρεαδάκη και Φυντικάκη, ενώ ο μεγαλύτερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε ήταν ο Βεστάκης, που σκόραρε στο ξεκίνημα του φιλικού, αλλά χωρίς την παρουσία του ρέφερι Μπερτάκη.
Μετά την παρουσία του διαιτητή και του γιατρού του αγώνα οι δύο ομάδες ξεκίνησαν από το \”μηδέν\” και ο Ίκαρος πήρε τη φιλική νίκη με 3-1 και σκόρερ τους Μανωλεδάκη, Τόλια και Χριστόπουλο, ενώ για τον ΑΟΧ το γκολ σημείωσε ο Τζανάκης.
Α.Ο. Χανιά (Γιάννης Πετράκης): Μαρκαντωνάκης, Λιονάκης, Σταθινάκης, Σάμπα, Ράπτης, Ανδρεαδάκης (70\’ Φυντικάκης), Παπαδάκης, Βαρουξάκης, Τζανάκης, Στυλιανάκης (75\’ Κατάκης), Βεστάκης.
Ίκαρος Μουρνιών (Μανόλης Πηγουνάκης): Νιαουνάκης, Δασκαλάκης, Κουργιαντάκης, Αργυρίου, Ροδοκανάκης, Μανουσάκης, Πενταράκης, Ξανθουδάκης, Τόλιας, Χριστόπουλος, Μανωλεδάκης.
Έπαιξαν και οι Τραχαλάκης, Κρασάκης, Κουκουβιτάκης, Τσιραντωνάκης και Κωνσταντίνου.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook