Από την στιγμή που αυτή την εβδομάδα δεν θα υπάρχει αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Super League στον Εργοτέλη έχουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ανασυνταχθούν και να κοιτάξουν να διορθώσουν τα λάθη τους πριν είναι αργά και η ομάδα μπλέξει για τα καλά σε περιπέτειες υποβιβασμού.

Η εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό απογοήτευσε πολλούς και κυρίως τον κόσμο της ομάδας όπου έφυγε απογοητευμένος μετά το τέλος της αναμέτρησης και προβληματισμένος κυρίως για την αφλογιστία που έδειξε ο Εργοτέλης στην επίθεση αλλά και τα λάθη όπου εμφάνισε σε ακόμη ένα ματς στην αμυντική του λειτουργία.

Για την κρητική ομάδα οι επόμενες δύο αγωνιστικές είναι καθοριστικές για την συνέχεια του πρωταθλήματος καθώς ακολουθούν δύο ματς εκτός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναιτωλικό .

Το θετικό είναι ότι ο Νίκος Καραγεωργίου στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης θα έχει σημαντικές επιστροφές καθώς θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Γιαλούσης, Μπούντιμιρ και Ολίσε που εξέτισαν την ποινή τους καθώς και ο Λεάλ που λογικά θα είναι έτοιμος μέχρι την επόμενη Κυριακή που θα γίνει το ματς στην Τρίπολη.

Οι παίκτες του Εργοτέλη την Δευτέρα είχαν ρεπό και την Τρίτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook