Οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στα Χανιά έδωσαν το έναυσμα για να πραγματοποιηθεί ένας πολύ ωραίος αγώνας με 70 περίπου συμμετοχές και σε όλες τις κατηγορίες να πραγματοποιούνται πολλοί καλοί χρόνοι. Ως συνέπεια αυτού να δημιουργούνται πολλές προσδοκίες για τον αγώνα Θυσίας στην Πάτρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
Τις πολύ καλές εμφανίσεις συνεχίζουν οι αθλητές του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES κατακτώντας την πρώτη θέση στις 5 από τις 6 κατηγορίες που πραγματοποιήθηκαν.
 Στην κατηγορία παίδων νικητής ήταν ο Καλιβρετάκης Δημήτρης του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES, τον ακολούθησε ο Τσουρουνάκης Στέλιος του ΑΟ Κύδων και 3ος ήταν ο Σαρτζετάκης Μάριος του ΟΑ Σούδας.
Στην κατηγορία γυναικών 1η ήταν η ΤΖομπανάκη Κατερίνα του ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES, την ακολούθησε η συναθλήτρια της Χατζάκη Γιολάντα και 3η ήταν Αλτχάουζ Άρτεμις του Άτλα Ρεθύμνου.
Στην κατηγορία εφήβων κυριάρχησε ο ΑΟ Σούδας με 1ο τον Καραμπινάκη Παναγιώτη, Φαραντάκη Στέλιο και Χαιρετάκη Βασίλη.
Στην κατηγορία ανδρών ο Παπαδερός Αλέκος του ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES
κέρδισε την 1η θέση, ακολούθησε πολύ κοντά ο Καλουδάκης Νικόλαος του ΠΕΣΑ Αστέρας και 3ος ήταν ο Χαιδεμενάκης Δημήτρης του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES.
Στην κατηγορία μάστερ α ο Μαρεντάκης Παναγιώτης του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES κέρδισε την 1η θέση ακολούθησε ο συναθλητής του Ψαράκης Χριστόφορος και 3ος ήταν ο Παπαδημητράκης Σταύρος του ΠΟΗ Κάστρο.
Στην κατηγορία μάστερ β νικητής ήταν ο Λυδάκης Παύλος του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES ακολούθσε ο συναθλητής του Κοκκινάκης Αντώνης και 3ος ο Φραγκιουδάκης Βασίλης του ΑΟΚύδων.
Στην μάστερ γ ο Ανεσιάδης Χρήστος του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES κέρδισε με 2ο τον Ζαχαρίου Παναγιώτη του ΟΑ Σούδας και 3ο τον αειθαλή Πετακάκη Μιχάλη.
talosteam.gr
O ΤΑΛΩΣ ευχαριστεί θερμά τους όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και τον χρυσό χορηγό ΑΝΕΚ LINES, τον κύριο χορηγό ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ και τους χορηγούς IDEAL bikes,  ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ,  MINOA PALACE resort and spa και Μικρό Καφενείο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook