Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Ρούβας την Κυριακή στη Ριζούπολη για την 15η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Football League 2.

H κρητική ομάδα κόντρα σε μια δύσκολη έδρα και μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας έδειξε πολύ καλά στοιχεία αλλά πλήρωσε το κακό ξεκίνημα της στο ματς.

Στο 10΄ ο Απόλλων Σμύρνης έκανε το 1-0 με τον Κοροβέση , ενώ ο ίδιος παίκτης στο 14΄ με σούτ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Αθηναϊκή ομάδα.

Ο Ρούβας προσπάθησε να αντιδράσει με δύο σουτ του Αντωνάκη στο 17΄και στο 34΄, τα οποία δεν ανησύχησαν τους γηπεδούχους.

Στο 45΄όμως οι παίκτες του Γ. Ταουσιάνη έχασαν μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν και να αλλάξουν τη ροή του παιχνιδιού, όταν ο Ταχμαζίδης εκτέλεσε φάουλ από τη δεξιά πλευρά, ο Σταυριανός έδιωξε την μπάλα με γροθιές, η οποία κατέληξε στον Νύκταρη, με τον τελευταίο να επιχειρεί το πλασέ, και τον Καραδέμητρο να διώχνει την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Στο 61΄ και πάλι ο Κοροβέσης έφτασε κοντά στο να κάνει το 3-0 όμως το σουτ βρήκε την συμβολή των δοκών του Καλομοίρη.

Και αφού δεν έγινε το 3-0 σε αυτή την φάση ο Περογαμβράκης στο 77΄ μείωσε σε 2-1 για τον Ρούβα και έβαλε ξανά στο παιχνίδι της ομάδας της Γέργερης που προσπάθησε μέχρι το τέλος για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε.

Απόλλων Σμύρνης : Σταυριανός, Δημογιάννης, Κρουσταλέλης, Γρομητσάρης, Κισκαμπάνης, Σαββίδης (85\’ Κωνσταντίνου), Καραδέμητρος, Τσιλιγκίρης, Κοροβέσης (80\’ λ.τρ. Μαρίνου), Διαμάντης (64\’ Κατσαρός), Χανιώτης.

Ρούβας : Καλομοίρης, Παπαχρήστος (77\’ Τζιράκης), Γιαννακάκης (46\’ Περογαμβράκης), Ανυφαντάκης, Πατέλης, Κορδονούρης, Σταθόγλου, Μαραγκάκης (32\’ Νύχταρης), Ταχμαζίδης, Ρουμπάκης, Αντωνάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook