Αγαπητοί φίλοι, το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι αποτελεί ως γνωστόν τη μεγαλύτερη και πλέον προβεβλημένη εκδήλωση της πόλης μας σε πανελλαδικό επίπεδο. Οι επισκέπτες αυτών των ημερών αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές και διαφημιστές μας.

Η Οργανωτική Επιτροπή του καρναβαλιού και το σύνολο των καρναβαλιστών, απευθύνουν έκκληση προς όλους τους καταστηματάρχες εστίασης και διασκέδασης, να κρατήσουν ψηλά τόσο τις παρεχόμενες υπηρεσίες όσο και την ποιότητα των προϊόντων τους.

Κυρίως για το θέμα του αλκοόλ, που όλοι γνωρίζουμε ότι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της διασκέδασης, ειδικά τις ημέρες του καρναβαλιού, επισημαίνουμε τους κινδύνους που ενέχει η κατανάλωση προϊόντων μη ελεγμένης προελεύσεως.

Παρακαλούμε τους καταστηματάρχες να ελέγχουν την προέλευση και την ποιότητα των ποτών, ώστε να μην παρατηρηθούν δυσάρεστες για την υγεία των επισκεπτών μας καταστάσεις.

Η πόλη μας έχει ανάγκη από κάθε προβολή που γίνεται από τους ευχαριστημένους επισκέπτες και κύριοι αποδέκτες αυτής είναι το σύνολο των καταστημάτων και των επιχειρήσεων του Ρεθύμνου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας κι ευχόμαστε σε όλους και όλες καλή δύναμη και καλό καρναβάλι!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook