Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και σταδιακή σημαντική εξασθένηση των ανέμων, περιμένουμε την Πέμπτη 19 Απριλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 14 έως 21 βαθμούς και στα ορεινά από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και στο Λιβυκό θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, αλλά από το απόγευμα θα εξασθενήσουν σε μέτριους και μέχρι το βράδυ θα στραφούν σε νότιους.

ΧΑΝΙΑ
Συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 14 έως 15 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 7 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 19/4, ο καιρός θα είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 16 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ρέθυμνο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 14 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 19/4, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα μετά το μεσημέρι, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 19/4, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τον Άγιο Νικόλαο απόψε, με το θερμόμετρο στους 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 19/4, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ.

(meteo.gr)