Καλό καιρό περιμένουμε την Πέμπτη 03 Μαΐου 2012.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 17 ως 28 βαθμούς. Στα ορεινά ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 ως 23 βαθμούς.

Ασθενείς στα δυτικά και στα ανατολικά μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό. Μέτριοι  βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Λιβυκό.

ΧΑΝΙΑ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα μετά το μεσημέρι, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 20 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 3/5, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αραιές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 21 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα μετά το μεσημέρι, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 3/5, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 22 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 3/5, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με σποραδική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 1 μποφόρ.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στον Άγιο Νικόλαο απόψε, με το θερμόμετρο στους 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 3/5, προβλέπεται αίθριος καιρός, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται απο 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου και μέτριους ανέμους που θα πνέουν από δυτική κατεύθυνση με ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

(meteo.gr)