Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια και ορεινα τμήματα του νησιού και πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα βόρεια περιμένουμε την Πέμπτη 10 Μαΐου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου, με τη μέγιστη στα νότια τμήματα να είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερη, ενώ στα ορεινά από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Λιβυκό θα πνέουν ασθενείς άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων, με εξαίρεση τα κεντρικά και δυτικά που θα πνέουν βόρειοι άνεμοι μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

ΧΑΝΙΑ
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 11/5, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 19 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 18 έως 21 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 11/5, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 18 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 19 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 11/5, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με βροχοπτώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν σήμερα στον Άγιο Νικόλαο, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 20 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος,με την θερμοκρασία στους 19 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Παρασκευή 11/5, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με πιθανότητα βροχής το απόγευμα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook