Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων στο 4ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα τένις που διεξήχθη σε Λάρισα και Βόλο.
Η σχετική ενημέρωση του ΟΑΧ αναφέρει τα εξής:
Με την παρουσία 3 αθλητών του Ο.Α.Χ. στον γύρο των 16 ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα το 4ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα τένις που έγινε στην Λάρισα και τον Βόλο.

Πιο συγκεκριμένα ο Ναούμ Σπύρος στην κατηγορία των αγοριών κάτω των 14άρων πετυχαίνοντας 2 νίκες στα προκριματικά και 1 νίκη επί του Εξιζίδη με 6/2 6/2 στο κυρίως ταμπλό με πολύ καλές εμφανίσεις έφτασε για πρώτη φορά φέτος στους 16 ενός τουρνουά. Εκεί αντιμετώπισε το Νο 5 του τουρνουά Ανδρώνη (Αγ. Παρασκευής) από τον οποίο ηττήθηκε 1/2 σετ παλεύοντας μέχρι το τέλος.

Στα κορίτσια 12 η Κοκκινάκη Ευγενία έφτασε επίσης για πρώτη φορά το 2012 μέχρι τους 16 πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις πετυχαίνοντας 2 νίκες στα προκριματικά και 1 νίκη στο ταμπλό για να ηττηθεί στον 2ο γύρο από την Δερμιτζάκη (Βουλιαγμένης). Στην ίδια κατηγορία η Κοκκινάκη Ευαγγελία πέρασε από τα προκριματικά με 2 νίκες αλλά στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό αποκλείστηκε από την Ευθυμιάδου (Βόλου) σ’ ένα συναρπαστικό αγώνα 2 ωρών με σκορ 3/6 7/5 2/6 αν και έχανε 3/6 και 3/5!

Στην κατηγορία των κοριτσιών 14 η Ναούμ Μαρία όντας και λίγο τυχερή έφτασε ως τους 16 αφού ενώ αποκλείστηκε στα προκριματικά από την Γάκη σ’ ένα αγώνα που προσπάθησε πολύ, μπήκε στο κυρίως ταμπλό σαν lucky looser και νίκησε την Νικολοπούλου 6/0 6/0 για να βρεθεί στον 2ο γύρο και να ηττηθεί από την Κολούτσου (Χαϊδαρίου) Νο 7 του ταμπλό με 2/0.

Επίσης από τον Ο.Α.Χ. συμμετείχαν και αποκλείστηκαν στα προκριματικά η Μιουμπή Μύριαμ, η Μπαλάσκα Βασιλική και στα αγόρια ο Αλεξάκης Πέτρος και ο Αλεξάκης Αβραάμ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook