Αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε ο Barack Obama στη διάρκεια ομιλίας του για το μεταναστευτικό στον Λευκό Οίκο.

Όπως μετέδωσε το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, ένας δημοσιογράφος, ο οποίος εργάζεται σε συντηρητικό ιστότοπο, απαίτησε εξηγήσεις από τον υποψήφιο των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα στις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου για την την απόφασή του να δώσει στους νέους μετανάστες μια ευκαιρία να παραμείνουν στο έδαφος των Η.Π.Α..

«Γιατί ευνοείτε τους ξένους σε βάρος των Αμερικάνων εργαζόμενων;», φώναξε ο Neil Monroe, εργαζόμενος στον ιστότοπο «The Daily Caller», από τον χώρο όπου βρίσκονταν οι δημοσιογράφοι που παρακολουθούσαν την ομιλία του Barack Obama.

Εμφανώς ενοχλημένος από τη διακοπή, ο πρόεδρος των Η.Π.Α.σταμάτησε να διαβάζει τη δήλωσή του και είπε:

«Συγγνώμη, κύριε. Δεν είναι η ώρα για ερωτήσεις, κύριε», με τον δημοσιογράφο να τον διακόπτει εκ νέου και τον Barack Obama να του λέει «δεν ζήτησα καυγά. Απαντώ στην ερώτησή σας».

Οι δημοσιογράφοι που είναι διαπιστευμένοι στον Λευκό Οίκο συνηθίζουν να απευθύνουν σε έντονο ύφος, και αρκετές φορές φωνάζοντας, ερωτήσεις προς τον πρόεδρο αφού κάνει τις δηλώσεις του, αλλά είναι εξαιρετικά σπάνιο δημοσιογράφος να τον διακόψει, ειδικά σε χώρους όπως το Όβαλ Όφις ή το Ρόουζ Γκάρντεν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook