Για όλες τις εξελίξεις στον Εργοτέλη, μίλησε στον athleticradio ο Γενικός Αρχηγός των κιτρινόμαυρων Σταύρος Λαμπράκης, ο οποίος στάθηκε στο νέο προπονητή και την παραχώρηση Φραγκουλάκη.

Μάλιστα για την περίπτωση του τελευταίου είπε πως ο Απ. Παπουτσάκης δεν ήθελε να μπει ο Εργοτέλης εμπόδιο στο δρόμο του. 

Για την απόφαση του Απόστολου Παπουτσάκη να πεί το “ναι” στην αποχώρηση του Μιχάλη Φραγκουλάκη:

“Υπάρχει το δέσιμο με τον Μιχάλη γιατί είναι στην ομάδα 6 χρόνια. Σίγουρα, δεν θέλαμε να φύγει, θέλαμε να μείνει για να ηγηθεί της προσπάθειας. Έχουμε Κρητικούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα και αυτό είναι το πλάνο μας για τα επόμενα χρόνια. Να στηρίξουμε τους Κρητικούς ποδοσφαιριστές. Από την στιγμή που ο Μιχάλης τα έβαλε κάτω και πήρε αυτήν την απόφαση, τότε και ο πρόεδρος δεν μπορούσε να του κόψει τον δρόμο. Υπάρχει μια σχέση αλληλοσεβασμού και πιστεύω ότι θα διατηρηθεί και στο μέλλον ανάμεσα τους”.

Για το πότε προέκυψε το ενδιαφέρον της ομάδας της Τρίπολης:

“Ηταν κάτι ξαφνικό που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες. Ήταν επιθυμία του Μιχάλη να αγωνιστεί σε μια ομάδα που παίζει στην Ευρώπη. Αφού ήταν δική του πρόθεση, αποφασίσαμε να του επιτρέψουμε να πάει σε μια ομάδα που τον ήθελε και η οποία έχει καλό όνομα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και το οικονομικό ώστε να πάει στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς έχει γίνει στον παίκτη μια καλή πρόταση από ότι φαίνεται”.

Για το αν ενημερώθηκε ο Γκόγκιτς για την απόφαση αυτή:

“Ενημερώθηκε ο προπονητής. Ήδη, υπάρχουν πολλές αποχωρήσεις και από την στιγμή που έφυγε ο Μιχάλης θα πρέπει να προστεθεί ένα εργαλείο ακόμα”.

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την συνεργασία με τον Σίνισα Γκόγκιτς:

Πρόκειται για έναν αξιόλογο και φιλόδοξο άνθρωπο. Μας κέρδισε μέσα από τις πρώτες σκέψεις του και συμβαδίζουμε. Βέβαια, οι προπονητές κρίνονται στο γήπεδο όμως ευελπιστούμε ότι είναι ο καταλληλότερος για να χτίσει το νέο Εργοτέλη. Θα προσπαθήσουμε να σχεδιάσουμε και να φτιάξουμε τον Εργοτέλη όπως τον ονειρευόμαστε”.

Για το αν έχουν προχωρήσει κάποια μεταγραφικά θέματα:

“Σε πρώτη φάση αυτό που προέχει είναι η ενημέρωση του προπονητή. Πως δουλεύει ο Εργοτέλης και ποιο είναι το πλάνο για την επόμενη χρονιά. Από εκεί και πέρα γίνεται ένα διερευνητικό πλάνο, υπάρχουν μάνατζερ που προτείνουν αρκετούς παίκτες. Εμείς θα περιμένουμε τις δικαστικές μάχες για να δούμε σε ποια κατηγορία θα παίζει ο Εργοτέλης ώστε να καταλήξουμε στο πλάνο που θα ακολουθήσουμε. Υπάρχουν αυτές οι εκκρεμότητες και εμείς οφείλουμε να περιμένουμε. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που είναι ελεύθεροι και οι οποίοι ενδιαφέρονται να έρθουν στον Εργοτέλη. Έχουμε μια ισχυρή βάση νέων παικτών και ανάλογα με την κατηγορία που θα αγωνιζόμαστε θα κάνουμε και τις ανάλογες προσθήκες. Θα γίνουν 5-7 προσθήκες. Εχουμε δρόμο ακόμη για αυτές τις αποφάσεις”.

Για το αν υπάρχει περίπτωση να φύγει και κάποιος άλλος παίκτης:

“ Για την ώρα όχι. Ισως δωθουν κάποια νέα παιδιά δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους”.

Τι γίνεται με τους Κουτσιανικούλη και Μπούντιμιρ:

“Δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμη. Το θέμα πιστεύω θα ξεκαθαρίσει αυτήν την εβδομάδα”

Για το αν ο Εργοτέλης θα συνεχίσει στο Παγκρήτιο στάδιο:

“Γίνονται συζητήσεις και είναι σε καλό δρόμο. Ο Εργοτέλης έχει στηρίξει το Παγκρήτιο στάδιο το οποίο χρησιμοποιεί 8 χρόνια. Δικαιούται να ζητάει τώρα μια καλύτερη συμφωνία. Αν τα βρούμε θα μείνουμε εκεί και θα κάνουμε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Ηράκλειο. Αν όχι τότε θα δούμε τι θα γίνει”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook