Σε άλλη μια άκρως αισθησιακή φωτογράφιση για την βρετανική έκδοση του FHM προέβη το γνωστό μοντέλο, ελληνοϊρλανδικής καταγωγής, Γεωργία Σάλπα (ή αλλιώς Georgia Salpa).

Η εκρηκτική μελαχρινή, που ψηφίστηκε ως η 5η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο, στη συνέντευξη της περηφανεύεται που έχει ελληνική καταγωγή, ενώ δεν παραλείπει να εκθειάσει τους Έλληνες άντρες για την ερωτική τους διάθεση!

«Οι Έλληνες άντρες είναι 1.000.000 φορές πιο ευθείς από ότι οποιοσδήποτε άλλος λαός. Ακόμη και αν περπατάω αγκαλιά με το αγόρι μου στην Ελλάδα, οι άντρες θα έρθουν κοντά για να με γνωρίσουν ή θα αρχίσουν να φωνάζουν μέσα από τα αυτοκίνητα.

Κατά την γνώμη μου οι Έλληνες και οι Ιταλοί είναι με διαφορά οι πιο ερωτύλοι. Σκέφτονται το σεξ 24 ώρες το 24ώρο, επτά μέρες την εβδομάδα», τονίζει η Σάλπα, ενώ για τη βράβευσή της σχολιάζει:

«Ήταν μεγάλη έκπληξη. Η λίστα με τις 100 πιο σέξι γυναίκες είναι κάτι που διαβάζουν όλοι -ακόμη και οι γυναίκες- για να δουν ποια μπήκε μέσα και ποια όχι. Είμαι πολύ χαρούμενη».(greekreporter.gr)