Σε καθαρισμό του Ενετικου Λιμενα προχώρησε σήμερα ο Δημος Χανίων με την ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ σε συνεργασία με την Λεσχη Αυτοδυτων Κρήτης και το Σωματείο Ερασιτεχνών Αλιέων Ν. Χανίων.

Ο καθαρισμός ξεκίνησε μετα τις 14:00 το μεσημέρι και μέσα σε δυο ώρες συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός ελαστικών, πολλα σκουπίδια ενω απο το βυθό ανασύρθηκε και μια μικρή βάρκα.Ο Νίκος Βλαζακης Αντιπρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να προστατέψουμε και να φρονιζουμε το στολίδι της πόλης μας.

Ο Προεδρος της Λέσχης Αυτοδυτων Κρήτης, Κώστας Κωνσταντινιδης σημείωσε την δυσκολία του εγχειρήματος και τόνισε ότι είναι πολυ σημαντικο ο κάθε ένας απο εμάς να καταλάβει ότι είναι ευθύνη όλων μας η προστασια του λιμανιου. Επίσης ευχαρίστησε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλογου που συμμετείχαν στον καθαρισμό.Ο Αντιπρόεδρος της Λέσχης Αυτοδυτων Κρήτης Γιάννης Ξυγκακης επεσήμανε ότι εκτός απο τους πολίτες πρέπει και οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή να συμμετέχουν στην προσπάθεια προστασίας της περιοχής ενω η Λεσχη θα συνέχισει να συμμετέχει σε ανάλογες προσπάθειες σε όλο το Νομο.