Πολύ κοντά στη διάδοχη κατάσταση του Κώστα Κλάδου για την προεδρία του ΟΦΗ βρίσκονται στην ΠΑΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews, τα μέλη του Δ..Σ. πρότειναν για την θέση του προέδρου τον Μάνθο Πουλινάκη, ο οποίας ζήτησε προθεσμία 48 ωρών για να αποφασίσει αν αποδεχτεί την πρόταση.

Όπως όλα δείχνουν ο κρητικός επιχειρηματίας θα είναι ο επόμενος πρόεδρος, αφού απολαμβάνει τη στήριξη των υπολοίπων μελών. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπήρξε επικοινωνία ανάμεσα στον κο Πουλινάκη και ο οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, προκείμενου να λάβει γνώση του κλίματος που θα συναντήσει εφόσον αναλάβει το κρίσιμο αυτό πόστο. Η επικοινωνία έγινε σε καλό κλίμα, με την πλευρά των οπαδών να δίδει περίοδο χάριτος, προκείμενου ο επόμενος πρόεδρος της ΠΑΕ να μπορέσει να δείξει δείγματα γραφής.  

Μάλιστα, παρουσιάστηκε προσωρινά εμπλοκή με τους δύο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που είχε κλείσει ο ΟΦΗ για την Κ17 από το LIDO, αφού μέχρι τις προηγούμενες μέρες δεν υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον από την πλευρά του ΟΦΗ για να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες. 

Την αναβλητικότητα του ΟΦΗ,  προσπάθησε να εκμεταλευτεί ο Πλατανιάς, για να κάνει δικούς του τους δύο ποδοσφαιριστές, όμως μετά από την επαφή Πουλινάκη – Παπαδόπουλου έκλεισε οριστικά,θετικά για τον ΟΦΗ το θέμα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook