Με πρόσκληση ενδιαφέροντος προς τους τοπικούς φορείς, ώστε να διαπιστωθεί αν μπορεί να καταστεί βιώσιμη η λειτουργία της ναυτιλιακής εταιρείας Cretan Lines, γίνονται προσπάθειες να \”κλείσει\” η ναυτοπλοϊκή γραμμή Ρέθυμνο – Πειραιάς.

Σε συνάντηση που είχαν η διοίκηση της εταιρείας με το δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Μαρινάκη, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη κ. Λιονή και του κ. Λαμπρινού, καθώς και των δημάρχων Ανωγείων και Αγίου Βασιλείου και πλήθος άλλων τοπικών φορέων και παραγόντων, συζητήθηκε η δυνατότητα να αγοραστούν μερίδες της εταιρείας από τους δήμους και τη περιφέρεια καθώς και από υπόλοιπους παράγοντες.

Ο κ. Μαρινάκης ωστόσο επεσήμανε ότι υπάρχει νομική δυσκολία για ένα τέτοιο εγχείρημα, ενώ εξέφρασε την ανησυχία ότι η δεδομένη οικονομική συγκυρία δεν βοηθά ώστε να πειστεί ο Ρεθεμνιώτικος λαός για τη βιωσιμότητα της ναύλωσης πλοίου από την Cretan Lines

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκπρόσωποι των φορέων και της διοίκησης της εταιρείας είχαν πρόσφατα μία συνεργασία με τον κ. Μανιαδάκη από τις Μινωικές Γραμμές, με τον οποίο και συζήτησαν κατά πόσο είναι οικονομικά ορθολογική, και κυρίως το τι προοπτικές υπάρχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή είτε για ναύλωση είτε για μίσθωση πλοίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook