Σαν αντίπαλος του ΠΑΣ επιστρέφει στα Γιάννενα ο Φώτης Κηπουρός, που τα τελευταία δύο χρόνια πανηγύρισε άνοδο και παραμονή στη Super League με τον \”Άγιαξ της Ηπείρου\”.
Ο 37χρονος γκολκίπερ του Πλατανιά μίλησε στο passports.gr (απ\’ όπου και η φώτο) για τα συναισθήματά του που θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΣ, αλλά και για τη χανιώτικη ομάδα, που την χαρακτήρισε έτοιμη για το θετικό αποτέλεσμα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Τα συναισθήματα για ένα ποδοσφαιριστή που πέρασε δυο χρόνια στα Γιάννινα και μάλιστα δυο χρόνια που ήταν άνοδος και παραμόνη δεν παύει να είναι καλά. Τα συναισθήματα είναι θετικά για μένα και για την ομάδα των Ιωαννίνων και πιστεύω και αυτή πρός εμένα. Όσο αφορά το παιχνίδι είναι δύσκολο και για τις δυο ομάδες, πόσο μάλλον για μας που είμαστε καινούργιοι στην κατηγορία. Φτιάξαμε μια πολύ καλή ομάδα,έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο, ήρθαν καινούργια παιδιά στην ομάδα όπως αι εγώ και με τους περσινούς παίκτες πιστεύω οτι κάναμε ένα δυνατό σύνολο. Οι πρεμιέρες πάντα είναι δύσκολες και για τις δυο ομάδες, κρύβουν εκπλήξεις, εμείς από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100% για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook