Δήλωση με την οποία συγχαίρει θερμά όλα τα παιδιά που κατάφεραν να επιτύχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις και να εξασφαλίσουν θέση σε ανώτατες σχολές ή Τ.Ε.Ι. έκανε η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Χαρά Πράπα-Μυλωνάκη.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Σε πολύ δύσκολες εποχές, η νεολαία μας αποδεικνύεται πως έχει το κουράγιο να συνεχίσει να προσπαθεί αλλά και να είναι αφοσιωμένη στον προσανατολισμό της.
Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για το γεγονός ότι δεκάδες παιδιά, αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατάφεραν να πετύχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις, δικαιώνοντας έτσι τις προσπάθειες και τους κόπους τους. Ακόμα και όσα παιδιά όμως έδωσαν εξετάσεις και για τον οποιονδήποτε λόγο δεν μπόρεσαν να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα, να μην απογοητεύονται και να συνεχίσουν την προσπάθειά τους.  
Νιώθουμε την ευχαρίστηση να βλέπουμε τα νέα παιδιά, την επόμενη γενιά του τόπου μας να προσπαθεί για ό,τι καλύτερο στους στίβους της ζωής και στον αγωνιστικό στίβο.
Συγχαρητήρια επίσης στους γονείς των παιδιών που κάτω από μεγάλες δυσκολίες στην εποχή που διανύουμε, προσπαθούν να τους παράσχουν τις ιδανικότερες συνθήκες και να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να τα βοηθήσουν».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook