Διαβάστε τα παραλειπόμενα της χορταστικής αναμέτρησης του ΑΟΧ με τον Ασπρόπυργο και το τι έγινε πριν την έναρξη, κατα τη διάρκεια και μετά τη λήξη του παιχνιδιού. Οι κακές καιρικές συνθήκες πάντως δεν επέτρεψαν σε αρκετό κόσμο να παρακολουθήσει ένα απο τα καλύτερα φετινά παιχνίδια στο Ε.Σ Χανίων

 Το 3ο ημίχρονο

 

* Με περίπου δέκα λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε το παιχνίδι αφού το διαιτητικό τρίο άργησε να βγει για προθέρμανση λόγω του οτι είχε πλημμυρίσει ο χώρος απο τον οποίο εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι μέχρι να ανοιχτεί η εφεδρική είσοδος πέρασε αρκετή ώρα και καθυστέρησε η έναρξη της αναμέτρησης.

* Το 5ο φετινό γκολ του Τσάτσου ήταν αυτό κόντρα στον Ασπρόπυργο αλλά το πρώτο που δεν χάρισε τη νίκη. Κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα πάντως είχε σκοράρει και στον πρώτο γύρο.

* Ο Μποχώνης λόγω των απουσιών έπαιξε αριστερά αλλά στο κέντρο και μάλιστα \”χρίστηκε\” για δεύτερη φορά σκορερ στο πρωτάθλημα αφού είχε πετύχει γκολ και κόντρα στον Πανηελιακό.

* Ένας παλιός γνώριμος των Χανίων υπήρχε στην αποστολή του Ασπρόπυργου. Ο λόγος για τον αμυντικό Χρήστο Καραπαναγιώτη που στο παρελθόν είχε φορέσει την φανέλα της ΑΕΧ στο Περιφερειακό επί εποχής Σγουράκη.

* Ο Ηρακλής Ρόππας αγωνιζόταν στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ασπρόπυργου. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε κάνει πέρασμα απο τον ΟΦ Ιεράπετρας και μάλιστα πριν από δυο χρονιές είχε έρθει στα Χανιά για να συμφωνήσει με τον ΑΟΧ αλλά η συμφωνία τελικά δεν είχε επιτευχθεί ανάμεσα στις δυο πλευρές αν και αποτελούσε διακαή πόθο του προπονητή Βασίλη Καραΐσκου.

* Ο Βαγγέλης Παπαγγελής από το Ηράκλειο ήταν παρατήρητης της αναμέτρησης έχοντας μαζί τουν Γιάννη Μαρακάκη από την ΕΠΣ Χανίων.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook