Μια μοναδική προβολή της Κρήτης προσφέρει η αμερικανική ιστοσελίδα U.S. News and world report, η οποία έχει κατατάξει την Κρήτη στην πρώτη τριάδα των καλύτερων προορισμών παγκοσμίως για ταξίδι του μέλιτος των νεόνυμφων.

Οι προτάσεις της ιστοσελίδας προέκυψαν μετά από διαδικτυακή δημοσκόπηση, η οποία έφερε τη Σαντορίνη στο νούμερο 1 των προτιμήσεων των νεόνυμφων σε παγκόσμιο επίπεδο και την Κρήτη στην τρίτη θέση, πολύ ψηλότερα από κλασικούς προορισμούς όπως το Παρίσι, η Βενετία και η Μπόρα-Μπόρα.

Όμως σε ειδική ψηφοφορία για τους καλύτερους προορισμούς των νεόνυμφων στην Ευρώπη, η Σαντορίνη διατηρεί την 1η θέση και η Κρήτη ανεβαίνει στην 2η θέση.

Η Σαντορίνη χαρακτηρίζεται ως το νησί που είναι «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα των νεόνυμφων, καθώς προσφέρει τις καλύτερες επιλογές σε διαμονή και την πιο συναρπαστική θέα στον κόσμο.

Η Κρήτη, από την άλλη πλευρά, είναι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ένα «μεγάλο νησί που υπόσχεται πολλές διαφορετικές εμπειρίες, από περιπέτειες στη ζούγκλα (!!!!) μέχρι ατελείωτες παραλίες για χαλάρωση.

Η πρώτη δεκάδα των καλύτερων προορισμών για μήνα του μέλιτος παγκοσμίως :

\"\"

 1 Σαντορίνη
 2 Μάουι
 3 Κρήτη
 4 Χαβάι
 5 Φλωρεντία
 6 Βενετία
 7 Τουρκία
 8 Μαρτινίκα
 9 Αγ.Μαρτίνος
10 Παρίσι

Η πρώτη δεκάδα των καλύτερων προορισμών για μήνα του μέλιτος στην Ευρώπη :

 1 Σαντορίνη
 2 Κρήτη
 3 Παρίσι
 4 Κέρκυρα
 5 Προβηγκία
 6 Τοσκάνη
 7 Σικελία
 8 Αντίβες
 9 Κάνες
10 Ντουμπρόβνικ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook