Αποστάσεις κρατά η κυβέρνηση από τη λεγόμενη λίστα Λαγκάρντ, όπως αυτή δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Hot Doc.

Στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου, που επικαλούνται τα Νέα της Δευτέρας, αναφέρουν ότι το στικάκι που είχε παραδοθεί στον πρωθυπουργό από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, διαβιβάστηκε άμεσα στον επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Στασινόπουλο, ο οποίος με τη σειρά του έχει υποστηρίξει ότι το παρέδωσε πάραυτα στον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη.

Συνεπώς, όπως έλεγαν οι ίδιες πηγές, ουδείς στο πρωθυπουργικό επιτελείο και γενικότερα στην κυβέρνηση έχει γνώση του περιεχόμενου του επίμαχου αρχείου, ώστε να είναι σε θέση να αξιολογήσει οποιαδήποτε λίστα διακινηθεί.

Κανένα επίσημο σχόλιο δεν υπήρξε από τη μεριά του ΠΑΣΟΚ.

Προκλητική και απαράδεκτη χαρακτήρισε ο ΣΥΡΙΖΑ την αυτεπάγγελτη δίωξη εις βάρος του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.

«Δυστυχώς η Δικαιοσύνη έσπευσε να κινηθεί εναντίον αυτού που αποκαλύπτει, ενώ επιδεικνύει νωθρότητα απέναντι σε αυτούς που συγκαλύπτουν, που έχασαν, ξέχασαν, δεν είδαν, δεν  άκουσαν» τονίζεται στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

«Προκλητική» χαρακτήρισε τη δίωξη Βαξεβάνη και το ΚΚΕ, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλον».

«Εντρομοι και περιδεείς οι υποτελείς των τροϊκανών, αυτοί που παρέδωσαν την εθνική μας κυριαρχία, τώρα παραδίδουν και τα συνταγματικά μας δικαιώματα βορά στον φόβο και στη δικαστική απειλή» σχολίασαν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες.

 

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook