“Ξεσηκωμός” στον ΑΟ Χανιά για τη συνέχεια μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις της ομάδας και νέο κάλεσμα από τη διοίκηση για στήριξη του κόσμου στον εντός έδρας αγώνα με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα.

Όπως γνωστοποιήθηκε οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι 5 και 10 ευρώ και ο κάτοχος εισιτηρίου των 10 ευρώ θα μπορεί να πάρει στο γήπεδο τη γυναίκα και το παιδί του! Παράλληλα σε συνεργασία με τους “Blue Boys” θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων στα Χανιά.

Η ανακοίνωση του ΑΟΧ:

Η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ εν όψει του δύσκολου αγώνα το Σάββατο 18/2/2017 στο γήπεδο των Περιβολίων με τον πρωτοπόρο ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΘΗΝΩΝ, κάνει έκκληση στο φίλαθλο κόσμο της πόλης των Χανίων να παρευρεθεί και να στηρίξει την μεγάλη αυτή προσπάθεια της ιστορικής ομάδας μας δίνοντας βροντερό παρών στο γήπεδο.

Γι αυτό το λόγο η ΠΑΕ ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια του αγώνα θα κυκλοφορήσουν από την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου και θα πωλούνται στα Γραφεία της ΠΑΕ. Τιμή εισιτηρίων 10 και 5 ευρώ.

Επιπλέον, πολύ σημαντικό: Οι κάτοχοι ενός εισιτηρίου 10 ευρώ έχουν το δικαίωμα να πάρουν στο γήπεδο τη γυναίκα τους και το παιδί τους.

Οι δε κάτοχοι κάρτας ανεργίας θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν!!!!

Ακόμα, η ΠΑΕ σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Συνδέσμου των BLUE BOYS θα συστήσει ειδική επιτροπή που θα βγει στην πόλη για προπώληση εισιτηρίων.

Φίλαθλε των Χανίων

ΑΓΑΠΑΣ την πόλη σου

ΑΓΑΠΑΣ την ομάδα σου

αγόρασε ένα εισιτήριο και στήριξε την.

Το Σάββατο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο γήπεδο για μια νέα επιτυχία.

Εκ της ΠΑΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook