Τα Χανιά συμμετέχουν στο πένθος για την τραγωδία στην Αττική – Οι εκδηλώσεις που δεν θα πραγματοποιηθούν ως ένδειξη συμπαράστασης

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η τραγωδία στην Ανατολική Αττική, φορείς και συλλογικότητες των Χανίων, συμπάσχοντας στο εθνικό πένθος, ακύρωσαν πολιτιστικές και εορταστικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματίσει για αυτήν την περίοδο.

Γλέντια και χαρές τη στιγμή που τόσοι συνάνθρωποι μας θρηνούν για τον τραγικό χαμό αγαπημένων τους, θα ήταν ασέβεια και για το λόγο αυτό, η μια εκδήλωση μετά την άλλη ακυρώνονται.

Δείτε παρακάτω τις ανακοινώσεις που έχουμε λάβει για την ακύρωση εκδηλώσεων στα Χανιά

Αναβάλλεται για τον Αύγουστο η συναυλία του Β.Σκουλά στα Χανιά

Δύσκολες στιγμές για την ελλάδα…Η τραγωδία ανείπωτη…Ο Εθελοντικός σύνδεσμος του Αννουσάκειου ιδρύματος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις πληγέντες οικογένειες κι όπως αρμόζει η συναυλία με τον Βασίλη Σκουλά αναβάλλεται για τον Αύγουστο..περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν προσεχώς..’Οσοι από εσάς επιθυμείτε να πάρετε πίσω τα χρήματα του εισιτηρίου σας ,μπορείτε να προσέλθετε στο φαρμακείο Παντελή Κατάκη..Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας.

Αναβάλλεται η συναυλία της Ρεμπούτσικα-Πασπαλά

Λόγω του εθνικού πένθους που κυρήχθηκε με αφορμή την πρωτοφανή τραγωδία στην Αττική, η συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και της Ελλης Πασπαλά που ηταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 25 Ιουλίου στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά, αναβάλλεται για την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου στον ιδιο χώρο.

Τα εισιτήρια που εχουν προμηθευτεί οι φίλοι της Ευανθίας και της Ελλης ισχύουν για την νέα ημερομηνία.Οσοι επιθυμούν να τα εξαγοράσουν θα πρέπει να το κάνουν στα σημεία απ’ οπου τα προμηθεύτηκαν.

Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων

Με αφορμή την κήρυξη τριήμερου Εθνικού Πένθους σε όλη τη χώρα και συναισθανόμενοι την τραγωδία που προκάλεσαν οι φονικές πυρκαγιές,  όλες οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων ή τα Νομικά του Πρόσωπα, αναβάλλονται.

Οι εκδηλώσεις του Δήμου Χανίων που αναβάλλονται μεταξύ 24-26/7 είναι οι εξής:
 
• Άλσος Αγ. Αποστόλων (25/7 στις 20:00), “Ατρόμητοι Πειρατές” (Κουκλοθέατρο).
• Ο Δημοτικός Κινηματογράφος “ΚΗΠΟΣ” θα παραμείνει κλειστός τις συγκεκριμένες ημερομηνίες.
• Όλες οι εκδηλώσεις των ΚΑΠΗ του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων

Αναβολή εκδήλωσεων στον Πλατανιά

2ο Φεστιβάλ Τοπικής Παράδοσης & Προϊόντων Παλαιά Ρούματα

Ο Δήμος Πλατανιά  σε συνεργασία με τους Τοπικούς Φορείς , ανακοίνωσαν ότι αναβάλλουν την προγραμματισμένη για αύριο  Τετάρτη 25 Ιουλίου την  εκδήλωση  των   “Ρουμάτων Γη- 2ο Φεστιβάλ Τοπικής Παράδοσης & Προϊόντων” στα Παλαιά Ρούματα, η οποία περιελάμβανε τα Εγκαίνια του Ιστορικού Λαογραφικού Μουσείου Παλαιών Ρουμάτων και Συναυλία του Παγκρήτιου Συλλόγου Καλλιτεχνών Κρητικής Μουσικής. 

Η εκδήλωση αναβάλλεται λόγω συμμετοχής του Δήμου Πλατανιά, στο Εθνικό Πένθος της τραγικής απώλειας δεκάδων συνανθρώπων μας  από τις φονικές  πυρκαγιές.

8ο Φεστιβάλ Γη Πολιτισμός Τουρισμός

Αναβολή  των Εκδηλώσεων  “Γιορτής Πορτοκαλιού”  στα πλαίσια του  8ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ “ ΓΗ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ- ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ” του Δήμου Πλατανιά και  “ Αναβίωσης της Ζωής του Βοσκού στα Μιτάτα και τους Κούμους των Λευκών Ορέων” ,

Ο Δήμος Πλατανιά   σε συνεργασία με την ΠΕ Χανίων  και την Περιηγητική Λέσχη Σκινέ  , ενημερώνουν ότι αναβάλλουν την προγραμματισμένη για το   Σάββατο 28 Ιουλίου   “Γιορτή Πορτοκαλιού”   στο γήπεδο  του Σκινέ .

Νέα ημερομηνία εκδήλωσης : Πέμπτη 16 Αγούστου,  ώρα 21:00μ.μ

Αναβίωση της ζωής του βοσκού στα Μιτάτα και τους κούμους των Λευκών Ορέων – Λάκκοι

Ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με τους Τοπικούς Φορείς της Τ.Κ. Λάκκων, ενημερώνουν ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή 29 Ιουλίου “Αναβίωσης της Ζωής του Βοσκού στα Μιτάτα και τους Κούμους των Λευκών Ορέων” στους Λάκκους.

Νέα ημερομηνία της εκδήλωσης : Τετάρτη 29 Αυγούστου, ώρα 19:00μ.μ

Οι ανωτέρω εκδηλώσεις αναβάλλονται  λόγω συμμετοχής του Δήμου Πλατανιά, στο Εθνικό Πένθος της τραγικής απώλειας δεκάδων συνανθρώπων μας  από τις φονικές  πυρκαγιές.

Η ΠΕ Χανίων αναβάλει εκδηλώσεις πλην των φιλανθρωπικών

Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, συμμετέχοντας στο τριήμερο Εθνικό Πένθος για τα θύματα των πρόσφατων πυρκαγιών, ακυρώνει όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, πλην των φιλανθρωπικών, που συνδιοργανώνει στο Νομό Χανίων. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Χανίων εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη και την οδύνη τους για τα θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών στην Αττική, και συλλυπούνται τις οικογένειές τους. 

Δήμος Χανίων: Τροποποίηση προγράμματος “Φεστιβάλ Μίκης Θεοδωράκης”

Η Ελλάδα πενθεί… 

Ο Δήμος Χανίων, η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ο Παγκρήτιος  Σύλλογος Φίλων “Μίκης Θεοδωράκης” συμμετέχουν στο Εθνικό Πένθος.

Για το λόγο αυτό, ακυρώνουν τις εκδηλώσεις που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 27 Ιουλίου στον Γαλατά Χανίων και το Σάββατο 28 Ιουλίου στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” που είχαν ενταχθεί στο Φεστιβάλ “Μίκης Θεοδωράκης 2018”.

Η συναυλία της Κυριακής 29 Ιουλίου (Ανατολική Τάφρος, 21:00) μετατρέπεται σε συναυλία αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους της Αττικής.

Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη, με προαιρετική οικονομική ενίσχυση και συνεισφορά για τους πληγέντες.

Συμμετέχουν ο Κώστας Θωμαΐδης, η Ρίτα Αντωνοπούλου και η Μάνια Παπαδημητρίου. Μουσική Επιμέλεια Γιώργος Σαλτάρης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook