Οι… κλαρωτές φούστες που φορούσαν οι πέντε τσιγγάνες οι οποίες μπήκαν σε ένα μίνι μάρκετ στην πλατεία Τρία Φανάρια του Αγρινίου, είχαν αρκετά φαρδιές και βαθιές τσέπες για να χωρέσουν τα προϊόντα που έκλεψαν! Όμως, η παρατηρητικότητα της ιδιοκτήτριας δεν τις άφησε να ξεφύγουν με αυτά.

Όπως αποδείχθηκε όταν τις σταμάτησαν και τις συνέλαβαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι… «πεινασμένες» τσιγγάνες ηλικίας 27, 24, 20, 17 και 14 χρόνων, είχαν λεηλατήσει τα μπουκάλια με το γάλα, το ελαιόλαδο και άλλα είδη τροφίμων, αλλά είχαν… χώρο στις τσέπες τους και για μπουκάλια με… ουίσκι!

Στις συλλήψεις γυναικών ρομά, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία αφού εισήλθαν μέσα στο κατάστημα και αφαίρεσαν προϊόντα. Έγιναν όμως αντιληπτές, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και συνελήφθησαν. Τα προϊόντα επιστράφηκαν στην επιχειρηματία και οι αστυνομικοί άφησαν ελεύθερες τις δύο ανήλικες, ενώ οι άλλες τρεις γυναίκες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα Αγρινίου.

Στην… κατάψυξη του 40χρονου γείτονά του βρήκε τα επτά κουνέλια που του είχαν κλέψει ο ιδιοκτήτης ενός αγροκτήματος στην περιοχή Μπούκα της Αμφιλοχίας! Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, τον προσήγαγαν ως ύποπτο και ομολόγησε την κλοπή που έγινε στις 21 Οκτωβρίου.

Τα –σφαγμένα πια- κουνέλια, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, βρέθηκαν στο ψυγείο και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook