Τρία παιχνίδια έχω ξεχωρίσει από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα, με το πρόγραμμα να είναι πλούσιο και το ενδιαφέρον να στρέφεται σε Ολλανδία, Γερμανία και Αγγλία και τις αποδόσεις να τις βρίσκουμε στη novibet.gr

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (22.00)
Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες πού έχουν απομακρυνθεί αμφότερες από την κορυφή της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι είχαν έναν εφιαλτικό Δεκέμβριο, που τους εκθρόνισε από την πρώτη θέση, και πλέον θα παλέψουν για την είσοδο στην τετράδα. Στα τελευταία παιχνίδια της η Τότεναμ δείχνει μια καλή εικόνα, έχοντας 6 νίκες σε 8 παιχνίδια, σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εκτός έδρας της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 3-1, ενώ μεσοβδόμαδα πανηγύρισε και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αγγλίας κερδίζοντας με 4-1 την Γουίκομ. 

Από την άλλη η Λίβερπουλ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο το τελευταίο διάστημα, στην Premier League, αγνοεί την χαρά της νίκης για πάνω από 5 παιχνίδια, κατρακυλώντας στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 34 βαθμούς σε 19 παιχνίδια. Οι πολλές απουσίες κατά την φετινή σεζόν και ο κακός μεταγραφικός σχεδιασμός των «κόκκινων» κινδυνεύει να αφήσει εκτός της διεκδίκησης του τίτλου, πολύ νωρίς την ομάδα του Κλόπ. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 1-0 από την Μπέρνλι για πρώτη φορά φέτος στο «Άνφιλντ», φτάνοντας συνολικά τις Τρεις ήττες στο πρωτάθλημα. Το μομέντουμ βρίσκεται με την Τότεναμ, καθώς είναι σέ καλύτερη κατάσταση το τελευταίο διάστημα όμως δύσκολα την εμπιστεύεσαι σε μεγάλα παιχνίδια, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε την πλάτη στον τοίχο και δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες, περιμένω την Λίβερπουλ να βγάλει ποδοσφαιρικό εγωισμό, και να μπει δυνατά στην αναμέτρηση. Επιλογή το διπλό (2).

Highlights: Δείτε εδώ τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης από το τελευταίο αγώνα των 2 ομάδων: https://youtu.be/JFIWIzU0h_M 

ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ – ΜΠΟΧΟΥΜ (21.30) 

Φαβορί στην αναμέτρηση η Μπόχουμ που διανύει εξαιρετικό φεγγάρι, παραμένοντας αήττητη για πάνω από 5 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Την προηγούμενη αγωνιστική στραβοπάτησαν εκτός έδρας κόντρα στην Σαντχάουσεν, μένοντας στο 1-1, διατηρώντας την διαφορά των τεσσάρων βαθμών με ένα παιχνίδι λιγότερο από το πρωτοπόρο Αμβούργο. 

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Σαν Πάουλι, αν και παραμένει αήττητη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, βρίσκεται ένα βαθμό κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Την περασμένη εβδομάδα επικράτησε της  Ρέγκενσμπουργκ εντός έδρας με 1-0 φτάνοντας στην 3η της νίκη στο πρωτάθλημα. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια, η Μπόχουμ έχει ένα και μοναδικό στόχο, την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία και αν θέλει να τα καταφέρει, τέτοιου είδους παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζει. Το διπλό της Μπόχουμ βρίσκεται στο 2.20 στην Stoiximan και θα προστεθεί στις επιλογές μου.

ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ – ΤΒΕΝΤΕ (19:45) 
Ανοιχτό παιχνίδι θα γίνει στο Ρότερνταμ, με τις δύο να μην βρίσκονται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από 2 σερί ήττες, κόντρα σε Ουτρέχτη και Αϊντχοφεν κατρακυλώντας στην 11η θέση του πρωταθλήματος με 21 βαθμούς σε 18 παιχνίδια. Στο παιχνίδι με την Ουτρέχτη, εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων δείχνοντας για ακόμη μια φορά πώς εκτός έδρας δυσκολεύονται με τον οποιοδήποτε. 

Στον αντίποδα η Τβέντε παραμένει στην πρώτη 7αδα  του πρωταθλήματος έχοντας 28 βαθμούς με 8 νίκες 4 ισοπαλίες και 6 ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε ήττα-σοκ από την Φένλο εντός έδρας με 1-0 κάνοντας μία από τις χειρότερες φετινές της εμφάνισης. Οι φιλοξενούμενοι είναι φανερό πως βρίσκονται σε περίοδο ντεφορμαρίσματος, αγνοώντας την χαρά της νίκης στα 3 τελευταία παιχνίδια τους. Καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι άξια εμπιστοσύνης την συγκεκριμένη στιγμή, αμφότερες θέλουν αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι μπορούν να επιβληθούν στον αντίπαλο. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι βάση προϊστορίας και θα ποντάρω στα γκολ. Επιλογή το Goal-Goal σε απόδοση 1.70 Novibet. 

Δείτε τα εδώ τις μακροχρόνιες euro 2020 αποδοσεις και πληροφοριες για τους Ομίλους, τα γήπεδα των αγώνων και το πρόγραμμα.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.’’

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook