Ένα ματς τελειώνει όταν ο διαιτητής σφυρίξει για τελευταία φορά. Αυτό φαίνεται δεν το ήξεραν καλά οι παίκτες του ΠΑΟ Κρουσώνα, που είδαν να χάνονται τρεις βαθμοί στο 5o λεπτό των καθυστερήσεων. Οι «ασπρόμαυροι» ήρθαν 1-1 με την Ιεράπετρα στο Λασίθι, με αποτέλεσμα να πέσουν από την τρίτη θέση της βαθμολογίας, έπειτα από το εντυπωσιακό 5-3 του Γιούχτα σε βάρος του Αετού Ανωγείων. 
Σε ότι αφορά το ματς, στο 23’ οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Δεδελετάκη ενώ λίγο αργότερα ο Γκινής με κεφαλιά προσπάθησε να απειλήσει τον Γεωργίου, όμως ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων μπλόκαρε τη μπάλα. 
Με την συμπλήρωση 36 λεπτών, ο Ζαμπετάκης έκανε το γέμισμα στην περιοχή, ο Καρβελάς έδωσε με το κεφάλι στον Πουλάκη, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε, το εξουδετέρωσε ο Αλευράς. 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα σουτ του Πουλάκη που μπλόκαρε ο Αλευράς ενώ η Ιεράπετρα έφτασε κοντά στο γκολ πρώτα με τον Χατζηανδρέου και στην συνέχεια με τον Τοψιδέλη. 
Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 75’ με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μακατουνάκη, όμως αυτό δεν πτόησε τους παίκτες του Βασίλη Καραίσκου που προηγήθηκαν με τον Πουλάκη. 
Ο νεαρός μέσος ευστόχησε στο 83’, στο πέναλτι που κέρδισε ο Καρβελάς, φάση που άφησε και την Ιεράπετρα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Μαστοράκη. 
Το ματς έδειχνε πως οι Κρουσανιώτες θα φύγουν με το διπλό της νίκης… Είχαν όμως λογαριάσει χωρίς τον Παισανίδη που με κεφαλιά στο 95’, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. 
Ιεράπετρα: Αλευράς, Μαστοράκης, Τοψιδέλης, Τζελέπης, Χατζάκης, Κουγιουμουτζάκης (60’ Χατζηγιαννάκης), Γκινής (87’ Μίγγας), Χατζηανδρέου, Δεδελετάκης, Παίσανίδης, Δασκαλάκης (70’ Χρυσοφάκης).

ΠΑΟΚ: Γεωργίου, Κάββαλος, Ζαμπετάκης, Μακατουνάκης, Οικονόμου, Μαρκάκης, Σταυρακάκης, Πουλάκης, Κουράκης (76’ Σταθόγλου), Μαμουλάκης (60’ Μαμουλάκης), Καρβελάς

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook