Το Ρέθυμνο κατάφερε να σταθεί…όρθιο μέσα στον Βάμο την Κυριακή και να πάρει μια σημαντική ισοπαλία απέναντι στον Ακρίτα διατηρώντας το πάνω χέρι στην υπόθεση της παραμονής. Ήταν σίγουρα ένα θετικό αποτέλεσμα για τους ρεθυμνιώτες που βάσει ευκαιριών στο δεύτερο ημίχρονο «άγγιξαν» ακόμα και τη νίκη αλλά έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό τερματοφύλακα Μπραουδάκη στον οποίο μάλιστα έδωσε τα συγχαρητήρια του μετά το τέλος του αγώνα ο εκ των προπονητών της ομάδας Γιώργος Λυρώνης.

 

Ο… άλλος που έχει την τεχνική ευθύνη, ο Ηλίας Ασπρομάτης, ήταν αυτός που μίλησε στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι. Ο νεαρός τεχνικός χαρακτήρισε θετικό το αποτέλεσμα αλλά στάθηκε και στις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του παραδεχόμενος όμως ότι και ο Ακρίτας είχε σπουδαία ευκαιρία για να σκοράρει:

«Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Ήταν ένα παιχνίδι που ξεχώρισε για την δύναμη, το πάθος και την διάθεση που είχαν οι δυο ομάδες για να κερδίσουν το παιχνίδι. Δυστυχώς στις δυο κλασσικές ευκαιρίες που κάναμε ο Μιχελιδάκης με τον Αστρινάκη δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Στον αντίποδα βέβαια και ο αντίπαλος έχασε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Ορφανό. Πιστεύω πως αν είχαμε σκοράρει θα ήταν πιο εύκολο να βρίσκαμε χώρους στην αντίπαλη άμυνα γιατί ο αντίπαλος θα ρίσκαρε. Κάναμε πολύ καλή προσπάθεια και ήμασταν πάντα οργανωμένοι αμυντικά. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας όμως υπήρχε άγχος και οι δυο ομάδες θέλανε για τους δικούς τους λόγους τη νίκη».

 

Στην ερώτηση πάντως αν η ομάδα του εξασφαλίζει την παραμονή της με αυτό το αποτέλεσμα ο Ασπρομάτης απάντησε ότι:

 «Δεν μας εξασφαλίζει αυτό το αποτέλεσμα ούτε και την αντίπαλη ομάδα. Μένουν τέσσερα παιχνίδια και θα πρέπει να είμαστε καλοί για να μπορέσουμε να κερδίσουμε κάποια από αυτά και να μείνουμε στην κατηγορία».

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook