Μέχρι τη μακρινή  Κένυα ταξίδεψε η Άννα Βίσση… Εκεί η απόλυτη Ελληνίδα star είδε τη ζωή με άλλο μάτι, «ξαναγεννήθηκε», όπως η ίδια γράφει στο επίσημο site της. «Κι έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή μας, που κάνουμε εκείνο το «συγκεκριμένο» ταξίδι και όταν γυρνάμε πίσω είναι σα να ξαναγεννηθήκαμε.

Και βλέπουμε με άλλα μάτια, ακούμε με άλλα αυτιά, μυρίζουμε, γευόμαστε και νιώθουμε τα πάντα αλλιώς. Αυτό συνέβη σε μένα γυρίζοντας από την Κένυα», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα, που προσέφερε όλη της τη ζεστασιά στα ορφανά της Κένυας.

Έπαιξε μαζί τους ποδόσφαιρο , δεν τους χάλασε χατίρι και μας έκανε να δούμε μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα της. Αυτόν… της ευαίσθητης Άννας που μπροστά στο δράμα ξεχνά τα σταριλίκια!

\"\"«Στην αρχή φοβάσαι να το αντιμετωπίσεις, σοκάρεσαι, μετά ενδιαφέρεσαι να καταλάβεις και θες να κάνεις κάτι άμεσα και ύστερα απλά γίνεσαι ένα με αυτά τα παιδιά που ό,τι – μα – ό,τι κι αν τους έχει συμβεί στη ζωή τους χαμογελάνε και είναι έτοιμα να αγαπηθούν και να αγαπήσουν. Και έτσι από την επιτομή της πλήρους ανέχειας, φτώχειας, εγκληματικότητας, δυστυχίας και αρρώστιας ξαφνικά ξυπνάς απ’ τo δικό σου «πολυτελή» λήθαργο και συνειδητοποιείς πως τελικά είμαστε όλοι άνθρωποι με αλλιώτικα πεπρωμένα», γράφει η διάσημη τραγουδίστρια.

Δείτε τις φωτογραφίες που «ανέβασε» στο site της η Άννα Βίσση… Πραγματικά δε χωράνε λόγια!

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"


prοtothema