Απόλυτα επιτυχημένος ο αγώνας Α΄ κατηγορίας αεροβόλων όπλων που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και έγινε με αφορμή τα εγκαίνια της αίθουσας αεροβόλων όπλων του Παγκρήτιου Σταδίου Ηρακλείου.

Τα εγκαίνια της αίθουσας έγιναν από τον δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη με την παρουσία του Γιάννη Δροσίτη προέδρου της ανώνυμης αθλητικής εταιρίας του Δήμου Ηρακλείου που διαχειρίζεται το Παγκρήτιο Στάδιο. Του αντιπροέδρου της ΣΚΟΕ Αλέξανδρο Δημακάκο, τον Νικόλαο Σαμιωτάκη μέλος της ΣΚΟΕ και πλήθος κόσμου από τα σωματεία σκοποβολής της Κρήτης.

Το σκοπευτήριο στο Παγκρήτιο Στάδιο είναι ένα μικρό στολίδι 12 θέσεων βολής πλήρως εξοπλισμένο και ελπίζουμε ότι θα συμβάλει και ακόμα πιο πολύ στην διάδοση του αθλήματος της σκοποβολής στο Ηράκλειο και στην Κρήτη γενικότερα.

Συμμετείχαν 8 σύλλογοι σκοποβολής: Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος – Γ.Σ. Αθλοκίνηση – Κουρήτες – Έψιλον – Σκορεθύμνου – Ασολασιθ – Μαλεβίζι με 71 συμμετοχές.

Τα αποτελέσματα:

Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών:
1)Κοσκινάς Γεώργιος
2)Μαρκογιαννάκης Ανταλκίδας
3)Πολυχρονάκης Αλέξανδρος

Αεροβόλο Πιστόλι Γυναικών:
1)Βιδάκη Μαρία
2)Μάρη Ιωάννα
3)Κουλιεράκη Χρύσα

Αεροβόλο Πιστόλι Εφήβων:
1)Παπαδογιωργάκης Κωνσταντίνος
2)Καλυβιανάκης Μιχάλης
3)Βερτούδος Κωνσταντίνος

Αεροβόλο Πιστόλι Νεανίδων:
1)Μαρουλή Αθανασία
2)Μαρκογιαννάκη Ανδρομάχη
3)Κτιστάκη-Παπαδάκη Μαρία

Αεροβόλο Τυφέκιο Ανδρών:
1)Κοσκινάς Γεώργιος
2)Ματαλλιωτάκης Ιωάννης
3)Οικονομάκης Ευάγγελος

Αεροβόλο Τυφέκιο Γυναικών:
1)Μπαλαλή Πηνελόπη
2) Βουλγαρίδη Αικατερίνη
3) Ανδριώτη Χρυσάνθη

Αεροβόλο Τυφέκιο Εφήβων:
1)Προγουλάκης Δημήτριος
2)Βερτούδος Κωνσταντίνος
3)Τυμπακιανάκης Παναγιώτης

Αεροβόλο Τυφέκιο Νεανίδων:
1)Κηπαράκη Ευαγγελία
2)Κτιστάκη-Παπαδάκη Μαρία
3)Μαρουλή Αθανασία

Η αίθουσα της σκοποβολής του Παγκρήτιου Σταδίουθα λειτουργεί ( Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη )από τις 19:00 έως τις 21:30 και η αίθουσα στην Νέα Αλικαρνασσό ( Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή ) από τις 19:00 έως τις 21:30.

Να σημειώσουμε ότι ο Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος διαθέτει όλο τον εξοπλισμό για την σκοποβολή οπότε δεν χρειάζεται να αγοράζουν οι ενδιαφερόμενοι τίποτα. Επόμενος αγώνας που θα συμμετέχει ο Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος είναι οι αγώνες επιλέκτων πρόκρισης εθνικής ομάδας που θα πραγματοποιηθούν στην Μαλακάσα και στον Βύρωνα και έχουν κληθεί να συμμετέχουν οι: Μπινυχάκης Κωνσταντίνος, Βερτούδος Κωνσταντίνος Καλυβιανάκης Μιχαήλ, Παπαδογιωργάκης Κωνσταντίνος και Μαρκογιαννάκη Ανδρομάχη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook