Το μέλλον του ΑΟ Χανιά διακυβεύεται σε μεγάλο βαθμό και από την Γενική Συνέλευση που έχει ορισθεί για την Παρασκευή το βράδυ (21.00) στο Εργατικό Κέντρο Χανίων. Μπορεί… θαύματα να μην μπορούν να γίνουν μέσα σε λίγες μέρες αλλά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα και να φανεί τι προθέσεις έχουν κάποιοι για τη νέα μέρα που θα ξημερώσει στο ιστορικό και με μεγάλη δυναμική σωματείο.

                                           

Φήμες σχετικά με το αύριο του ΑΟΧ έχουν κυκλοφορήσει αρκετές αλλά θα περιμένουμε τις εξελίξεις για να δούμε τι θα γίνει σχετικά με το ζήτημα αυτό. Το γεγονός είναι ότι η ομάδα πρέπει να τραβήξει… ρότα και να κινηθεί πιο οργανωμένα και σοβαρά σε σχέση με την χρονιά που διανύουμε ώστε διορθώνοντας τα λάθη της να μπορέσει να ελπίζει σε πολύ καλύτερο μέλλον.

 

Αρκετά ονόματα επιχειρηματιών, εκ των οποίων κάποιοι είχαν ασχοληθεί και στο παρελθόν με την ομάδα, έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με την ενασχόλησή τους με τα διοικητικά του ΑΟΧ και μένει να φανούν οι προθέσεις του και αν έχουν σκοπό να τις δημοσιοποιήσουν μέσα από την Γενική Συνέλευση ή αν προτιμάνε το ενδιαφέρον τους να μην πάρει τόσο επίσημο χαρακτήρα προς το παρόν.

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook