Με δέλεαρ την ερωτική συνεύρεση, μια ανήλικη κοπέλα και η 21χρονη αδελφή της παρέσυραν ηλικιωμένο σε ερημική τοποθεσία και τον παρέδωσαν στα χέρια ληστών

Με την 21χρονη αδελφή της να παριστάνει τη μαστροπό, μια ανήλικη κοπέλα παρέσυρε σε ερημική αγροτική τοποθεσία στην Βαρβάσαινα Ηλείας έναν ηλικιωμένο με το πρόσχημα ότι θα του χάριζε αξέχαστες ερωτικές στιγμές!

Στην πραγματικότητα, όμως, τον παρέσυρε σε ενέδρα ληστών που είχαν βάλει στο μάτι το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε μαζί του!

Ο 67χρονος άνδρας θαμπώθηκε από τα κάλλη της 17χρονης κοπέλας στη συνάντηση που κανόνισε η αδελφή της και την ακολούθησε ως το αθέατο σημείο όπου καραδοκούσαν δυο Αλβανοί, ένας 31χρονος και ένας 17χρονος.

Πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά του, τον χτύπησαν και του άρπαξαν τα 20.000 ευρώ που είχε μαζί του. Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή μαζί με την «πέτρα του σκανδάλου» με αυτοκίνητο στο όποιο τους περίμενε ένας 55χρονος ομοεθνής συνεργός τους.

Η έρευνα που ξεκίνησε η Ασφάλεια Πύργου στην οποία κατέφυγε το 67χρονο θύμα, οδήγησε στην ταυτοποιήση και των πέντε δραστών, αλλά μόνο οι δυο Ελληνίδες αδελφές εντοπίστηκαν, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας ο οποίος τους άσκησε δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία και διέταξε την κράτησή τους ώσπου να απολογηθούν σήμερα στον ανακριτή. Οι τρεις Αλβανοί αναζητούνται.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook