Σήμερα Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014 στις 5.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, με θέμα:«Εφηβεία: Ωρίμανση, Σύγκρουση, Άρνηση»

Η εκδήλωση απευθύνεται σε κάθε γονέα και συμπολίτη μας που αναζητά υπεύθυνη και ουσιαστική ενημέρωση για την ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο της εφηβείας, για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη επικοινωνία με τον έφηβο, για τη δημιουργία μιας δυνατής και ασφαλούς σχέσης μαζί του και για την πρόληψη και αντιμετώπιση παραβατικών και δυσλειτουργικών συμπεριφορών.

Εισηγήτριες θα είναι:

Η Μαρία Παναγιωτάκη, Υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Ν. Ηρακλείου (Ψυχολόγος-Κοινωνιολόγος) και η Ευσταθία Λυγκώνη, Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Επιμελητών Ανηλίκων Ηρακλείου.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έχει αναλάβει η Ελένη Πατεδάκη, Εκπαιδευόμενη Κοινωνική Λειτουργός στην Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων.

Την εκδήλωση διοργανώνουν η Δ/νση & ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Σχολείου, το Tμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Ηρακλείου, η Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων Ηρακλείου και ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων Δ.Δ.Ε Ν. Ηρακλείου.

14ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου: Σ. Σπανάκη 5, Πόρος, τηλ. 2810 245297