Τελευταία ενημέρωση 15:59

Στις 3 μετά το μεσημέρι συγγενείς, φίλοι, συναθλητές αλλά και σύσσωμη η κοινωνία απο τα Μυριοκέφαλα και την Ασή Γωνιά, είπαν το ύστατο χαίρε στον 25χρονο Γιώργο Γυπαράκη, η κηδεία του οποίου έγινε στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού και στο κοιμητήριο της Αση Γωνιάς (δείτε εδώ)

Στο μεταξύ οι γιατροί του ΠΑΓΝΗ καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να σωθεί το δεξί μάτι του 23χρονου, που τραυματίστηκε απο τις μπαλωθιές. Μετά την εγχείριση και την απομάκρυνση θραυσμάτων, η κατάσταση για τον οφθαλμό του, συνεχίζει να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Υπενθυμίζεται πως νωρίς το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, η αναστάσιμη χαρά μετετράπη σε ανείπωτο θρήνο στα Μυριοκέφαλα του Ρεθύμνου, όταν ένα γλέντι βάφτηκε στο αίμα από τις μπαλωθιές. (Δείτε εδώ)

 
Ο απολογισμός τραγικός. Ένας νέος άνθρωπος μόλις 25 χρονών νεκρός, ένας 23χρονος τραυματίας και ένας 40χρονος στα κρατητήρια.
 
Όλα ξεκίνησαν όταν στην διάρκεια πασχαλιάτικου γλεντιού με συγγενείς και φίλους, ο 40χρονος έβγαλε πιστόλι και άρχισε να ρίχνει μπαλωθιές.
 
Κάποια στιγμή απο τους πυροβολισμούς χτυπήθηκε θανάσιμα ο 25χρονος Γιώργος Γυπαράκης, ενώ ένας ακόμη 23χρονος τραυματίστηκε στο πρόσωπο .
 
Τα γέλια και η χαρά έσβησαν και οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο μέχρι τη διασταύρωση της Επισκοπής και από εκεί παρελήφθησαν απο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο μεν 25χρονος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ ο 23χρονος με σοβαρό τραύμα στον δεξί οφθαλμό διεκομίσθη στο ΠΑΓΝΗ.
 
Λϊγες ώρες μετά συνελήφθη ο 40χρονος που έρριχνε τις μπαλωθιές και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ – όπως ανακοινώθηκε απο την ΕΛ.ΑΣ. – κατά την αστυνομική έρευνα και την εξερεύνηση του χώρου της εκδήλωσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) πιστόλι, πενήντα (50) φυσίγγια και δεκαπέντε (15) κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.
 
Όμως τα Μυριοκέφαλα βυθίστηκαν στο πένθος, ενώ πενθεί και η Ασή Γωνιά,αλλά και το Κρητικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Γιώργος Γυπαράκης, ήταν ποδοσφαιριστής της τοπικής ομάδας και αγαπημένος όλων. (Δείτε εδώ).
 
Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook