Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την απώλεια του μικρού Πέτρου, γιου του ποδοσφαιριστή Γιώργου Αντωνόπουλου.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την απώλεια του μικρού Πέτρου, γιου του ποδοσφαιριστή Γιώργου Αντωνόπουλου.

Η οικογένεια των ποδοσφαιριστών θρηνεί τον χαμό του 8χρονου Πέτρου, γιου του συναδέλφου Γιώργου Αντωνόπουλου, ο οποίος αγωνιζόταν στον Αστέρα Μαγούλας.

Ο Πέτρος έχασε την Κυριακή του Πάσχα, τόσο γρήγορα και τόσο άδικα, τη μάχη με τον καρκίνο και το άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη σε όλους μας.

Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλλη απο την την εκκλησία Αγία Τριάδα στα Πλατιανά Ηλείας, στο Δήμο Ανδρίτσαινας Κρεστένων, όπου έγινε και η ταφή του.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών θρηνεί και συμπάσχει με την οικογένεια του Γιώργου Αντωνόπουλου, ωστόσο, σε τέτοια τραγικά γεγονότα, τα λόγια περιττεύουν.

Τον Π.Σ.Α.Π. εκπροσώπησε στην κηδεία του μικρού Πέτρου ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διονύσης Δημόπουλος, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης και τιμής.

Το πλήγμα είναι βαρύ για την οικογένεια μας, ας έχουμε όλοι στις σκέψεις μας τον Πέτρο και ας σταθούμε στο πλευρό του συναδέλφου μας, με αγάπη και λόγια που θα τον στηρίξουν».