Στη δημοσιότητα δίνει η αστυνομία τα στοιχεία του 51χρονου που κατηγορείται ότι σκότωσε στη Νίκαια έναν άνδρα γιατί τον εμπόδιζε το αυτοκίνητό του. Το αιματηρό επεισόδιο έγινε 31/10/2012. Ο δράστης είχε μπει με ένα όπλο στο χέρι μέσα σε μπαρ στη Νίκαια αναζητώντας τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου που τον είχε κλείσει.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, ο δράστης, το μοιραίο βράδυ, μπήκε στο κέντρο διασκέδασης και ρώτησε ποιος είχε παρκάρει ένα αυτοκίνητο απέξω. «Εγώ» του είπε ένας απο τους θαμώνες και τότε ο Αρμένιος του επιτέθηκε και συνεπλάκησαν.

Ένας φίλος του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου επενέβη για να τον βοηθήσει, αλλά ο Αρμένιος έβγαλε ένα πιστόλι και τον πυροβόλησε πολλές φορές με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Ο δράστης, στο παρελθόν είχε συλληφθεί για διάφορα αδικήματα όπως ληστεία, κλοπή, αντίσταση, σύσταση και συμμορία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραβάσεις των νόμων περί όπλων, ναρκωτικών και αλλοδαπών.

Ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, δημοσιοποιούνται από την Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας, καθώς και φωτογραφίες του δράστη της ανθρωποκτονίας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Χονχάννες (Honhannes) Γκεμιάν (Gemjyan) του Λαζάρου και της Γέβα Αβετισιάν που γεννήθηκε στις 20-10-1963 στην Αρμενία.

Απο την ΕΛ.ΑΣ παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 και 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, με την διαβεβαίωση οτι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

iefimerida.gr