Η 115 Πτέρυγα Μάχης θα δώσει στο γήπεδο Καθιανών τον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της Πολεμικής Αεροπορίας, την Τρίτη 17 Ιουνίου.
Η αναμέτρηση με την 110 Π.Μ. (Λάρισα) έχει οριστεί για τις 10:30, ενώ νωρίτερα θα γίνου αγώνες επίδειξης από τα παιδιά της ακαδημίας του Πανακρωτηριακού.
Ο σύλλογος του Ακρωτηρίου μάλιστα κάνει κάλεσμα στον κόσμο για την ποδοσφαιρική γιορτή στα Καθιανά.
Εξάλλου ο Πανακρωτηριακός εκπροσωπείται στην 115 Π.Μ. με τους Γιώργο Αδαμόπουλο, Θωμά Πλατώνη και η Ε.Θ.Κ. με τον Μιχάλη Χριστονάκη.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της η 115 Π.Μ. νίκησε την Τετάρτη (11/06) σε φιλικό παιχνίδι τον Πανακρωτηριακό με σκορ 2-0.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Την Τρίτη 17 Ιουνίου 2014 έχει οριστεί ο τελικός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της Πολεμικής Αεροπορίας, για το έτος 2014 και ο οποίος θα ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί, στο γήπεδο των Καθιανών. Οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο είναι αυτές της 115 Πτέρυγα Μάχης και της 110 Πτέρυγα Μάχης. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 09:00 πρόκειται να διεξαχθούν παιχνίδια επίδειξης από ομάδες της ακαδημίας του Πανακρωτηριακού Α.Ο, ενώ οι μικροί αθλητές θα πάρουν \”μια γεύση τελικού\”, συνοδεύοντας τις ομάδες της Πολεμικής Αεροπορίας, κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.

Σημειώνεται πως με την ομάδα της 115 Π.Μ αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Γιώργος ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ και Θωμάς ΠΛΑΤΩΝΗΣ, ο Μιχάλης ΧΡΙΣΤΟΝΑΚΗΣ της Ε.Θ.Κ, ενώ το ρόστερ απαρτίζεται από πολύ γνωστούς ποδοσφαιριστές ομάδων των Χανίων.

Αγαπητοί γονείς και παιδιά, φίλαθλοι του Ακρωτηρίου και των Χανίων γενικότερα, σας καλούμε να δώσετε το παρών σε αυτή την ποδοσφαιρική γιορτή!»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook