Μπαράζ συλλήψεων μεταναστών με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης.
Στις 18 συλλήψεις του Σαββάτου για τις οποίες είχε ήδη αναφερθεί το Flashnews.gr (δείτε εδώ), προστέθηκαν άλλες τέσσερεις συλλήψεις την Κυριακή.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Αστυνομικών Υπηρεσιών Κρήτης, αναφέρονται τα εξής:
\”Συνελήφθησαν, προχθές (21.06.2014) το βράδυ, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, δέκα (16) αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας, ηλικίας από 19 έως 54 ετών, 35χρονη υπήκοος Γεωργίας και 44χρονος υπήκοος Ερυθραίας, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.
Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα οι πέντε από τους Σύριους και η 35χρονη υπήκοος Γεωργίας, για Μιλάνο Ιταλίας και οι έντεκα Σύριοι με τον 44χρονο υπήκοο Ερυθραίας, για Βουδαπέστη Ουγγαρίας.
Επιπλέον, χθες (22.06.2014) το μεσημέρι συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας ηλικίας 29 και 50 ετών, διότι επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τις Βρυξέλλες Βελγίου.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας συνελήφθησαν ακόμη δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αφγανιστάν, ηλικίας 24 και 19 ετών για πλαστογραφία πιστοποιητικών, οι οποίοι θα αναχωρούσαν από τη χώρα με προορισμό το Άμστερνταμ Ολλανδίας.
Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook