Ο κροκόδειλος της Κρήτης έγινε… διεθνής, καθώς με την εμφάνισή του στο Φράγμα Ποταμών στο Ρέθυμνο ασχολήθηκε ακόμη και ο ξένος Τύπος και συγκεκριμένα ο «Independent».
 
Η βρετανική εφημερίδα αφιερώνει ολόκληρο άρθρο για τον παράξενο – απρόσκλητο «επισκέπτη», επισημαίνοντας ότι οι κάτοικοι είναι τόσο φοβισμένοι που δεν πλησιάζουν πλέον στην περιοχή.
 
Μάλιστα, ο «Independent» παρουσιάζει και ένα βίντεο το οποίο ελήφθη το πρωί της Δευτέρας 7/7 απο τηλεκατευθυνόμενο ιπτάμενο μοντέλο με κάμερα (drone) που δείχνει τον κροκόδειλο να κάνει τις βουτιές του στο Φράγμα Ποταμών.
 

 
Στο άρθρο, σημειώνεται ότι κτηματίες εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την παρουσία του «Σήφη» στην περιοχή, καθώς έχουν εξαφανιστεί» από την περιουσία τους πάπιες και αρνιά. Η εφημερίδα επικαλείται και δηλώσεις κατοίκων της περιοχής όπως του Νικίστρατου Χαροκόπου, ο οποίος δηλώνει ότι οι ντόπιοι είναι ανάστατοι και φοβισμένοι καθώς αισθάνονται ότι βρίσκονται σε κίνδυνο.
 
Επειδή όμως το νόμισμα δεν έχει ποτέ μία όψη, υπάρχουν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, και άνθρωποι που φέρεται να μην ενοχλούνται από τον κροκόδειλο. Αξίζει μόνο να σημειωθεί ότι ήδη τα καταστήματα της γύρω περιοχής που πωλούν σουβενίρ έχουν αναγνωρίσει στον κροκόδειλο ως τη νέα τοπική διασημότητα που θα τους αποφέρει κέρδη…
 
Δείτε ολόκληρο το άρθρο στον Intependent εδώ 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook