Για 2η συνεχόμενη χρονιά η ΠΑΕ Πλατανιάς είχε την τιμή να δει ποδοσφαιριστή του να παίρνει μεταγραφή σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Μετά τον Ντίνο Πάγκαλο πέρσι και την πώλησή του στον Πανθρακικό, ήρθε η μετακίνηση του Νίκου Κατσικοκέρη στον Εργοτέλη
.
Ο πρώτος σκόρερ φέτος του Νότιου Ομίλου της Football League 2 με 15 γκολ ανακοινώθηκε για τα επόμενα 3 χρόνια από την ομάδα που εκπροσωπεί την Κρήτη στην Superleague. Ο 23χρονος επιθετικός υπέγραψε ως ελεύθερος στην ομάδα του Ηρακλέιου αφού έληγε το συμβόλαιό του με τον Πλατανιά.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τον Κατσικοκέρη για την μεταγραφή του:

«Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ συγχαίρει τον Νίκο Κατσικοκέρη για τη μεταγραφή του στην Π.Α.Ε. ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και του εύχεται καλή επιτυχία.

Η συμβολή του Κατσικοκέρη ήταν καθοριστική για την ομάδα μας να πραγματοποιήσει την πορεία που διέγραψε στο φετινό πρωτάθλημα της Football League 2 και σίγουρα η συμφωνία του με το φιλικό σωματείο του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, αποτελεί την επιβράβευση της προσπάθειας που κατέβαλλε τα 2 προηγούμενα χρόνια αλλά και της δουλειάς που επιτελείται στον ΠΛΑΤΑΝΙΑ.

Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι την προηγούμενη περίοδο, ένας άλλος ποδοσφαιριστής που είχε διακριθεί ιδιαίτερα, ο Κωνσταντίνος Πάγκαλος πωλήθηκε σε ομάδα της Football League, γεγονός που χαροποιεί τα μέγιστα τον Πλατανιά και αποδεικνύει ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο».