«Προϋποθέσεις για την επιτυχία-ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης », είναι ο τίτλος του ολοήμερου σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί από το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, την Κυριακή 27/9 στην αίθουσα ΛΕΚΤΟΡΙΟ, Μίνωος 31, και ώρες 10:00 έως 18:00.

Εισηγητής στο σεμινάριο είναι ο κ. Αντώνη Κατσαλής, Καθηγητή Management & Leadership (http://akatsalis.gr).

Το σεμινάριο προσφέρεται δωρεάν για τους εγγεγραμμένους σπουδαστές στο Α΄κύκλο μαθημάτων 2014-15 του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Κρήτης, τμήμα Χανίων, ο οποίος και έχει την σχετική θεματολογία: «10 μαθήματα-βήματα για επιτυχημένη ζωή».

Όσοι μη εγγεγραμμένοι στο Α.Λ.Π. επιθυμούν να το παρακολουθήσουν και λόγω του περιορισμένου αριθμού ατόμων μπορούν καταβάλλοντας το συμβολικό κόστος συμμετοχής των 15 ευρω.

Σ΄αυτό το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να μετατρέπουν την θεωρία σε πράξη. Γιατί οι επιτυχημένοι άνθρωποι είναι άνθρωποι της πράξης. Και είναι επιτυχημένοι γιατί ακριβώς ανέλαβαν δράση. Μπορεί στη θεωρία όλοι να είμαστε «κορυφή», αλλά αν δεν κάνουμε τη θεωρία, πράξη, επιτυχία μην περιμένουμε.

H διαφορά ανάμεσα σε αυτόν που υλοποιεί τις ιδέες του και σε αυτόν που δεν το κάνει είναι ότι ο πρώτος έδρασε άμεσα στην ιδέα του ενώ ο δεύτερος όχι.

Πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής, τηλ: 6936492842

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook