Μετά την τελευταία της συνεδρίαση της ΕΠΟ πάρθηκαν αποφάσεις, ανάμεσα στις οποίες και το ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

1.Ενέκρινε την εισήγηση του προέδρου Γιώργου Σαρρή ως ελάχιστος φόρος τιμής να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου του Εθνικού Πειραιά Κωνσταντίνου Κατσούλη, σε όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες ευθύνης της ΕΠΟ, όταν επαναρχίσουν τα πρωταθλήματα σε όλη την επικράτεια.

2.Ενέκρινε την εισήγηση του προέδρου Γιώργου Σαρρή, όπως οριστεί πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ο Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος με τη σειρά του γνωστοποίησε ότι τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ καταλαμβάνει ο Χριστόφορος Ζωγράφος ενώ μέλη της επιτροπής, εκτός του Χιού Ντάλλας, θα είναι και οι Γιώργος Αμυγδαλής και Δημήτρης Μπέγκος.

3.Ενέκρινε τις προτάσεις του προέδρου Γιώργου Σαρρή όπως τη θέση του ταμία της Ομοσπονδίας αναλάβει ο Γιώργος Καραμελίδης, του αναπληρωτή ταμία ο Κωνσταντίνος Γκίτσιος και του εκπροσώπου της ΕΠΟ στο διοικητικό συμβούλιο της Super League ο Αριστείδης Σταθόπουλος.»