Τα έχασαν όλα στο πόκερ "Texas Holdem" που είχαν στήσει επτά άτομα στα Χανιά.

Χθες το βράδυ, στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, συνελήφθησαν ένας  46χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και επτά ημεδαποί ηλικίας από 48 έως 83 ετών, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, διενεργήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, στο κατάστημα του 46χρονου, όπου κατελήφθησαν τα παραπάνω άτομα να διενεργούν το παράνομο και τυχερό χαρτοπαίγνιο «ΠΟΚΑ» στην Αμερικανική παραλλαγή του «TEXAS HOLDEM POKER», με χρήματα.

Κατασχέθηκαν συνολικά:

• Το χρηματικό ποσό των χιλίων τετρακοσίων τριάντα πέντε (1.435) ευρώ, προερχόμενο από τη διενέργεια των παράνομων τυχερών παιγνίων,
• 2 τράπουλες, αποτελούμενες από 52 φύλλα και
• Βιβλίο με χειρόγραφες σημειώσεις όπου αναγράφονταν, τα τυχερά παίγνια και τα διακινούμενα χρηματικά ποσά από τους παίκτες.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.