Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ΙΝΚΑ κατέκτησε το Κύπελλο Παίδων της ΕΠΣΧ, που φέτος ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Σπύρου Αμαραντίδη, νικώντας 3-0 το Μινώταυρο.

Οι παίκτες του Στέλιου Τζωρτζάκη έφτασαν δίκαια στην τελική επικράτηση, κατακτώντας το τρόπαιο μόνο με νίκες.

Στο 11’ ο Ιωαν. Γεωργιλαδάκης νικήθηκε δύο φορές από τον Κουντουρόγιαννη και στη συνέχεια “σημάδεψε” το δοκάρι, αλλά στο 24’ ήρθε το 0-1 με αυτογκόλ του Φυτουράκη από κόρνερ του Σταυρουλάκη.

Στο 29’ ο Τρίτσης μετά από εξαιρετική προσπάθεια πάσαρε στον Αρτίν, που πλάσαρε ψύχραιμα για το 0-2, με το τελικό 0-3 να διαμορφώνεται στο 64’ με “λόμπα” του Ιωαν. Γεωργιλαδάκη.

Το ΙΝΚΑ είχε δοκάρι και στο 41’ με το Δρικάκη, ενώ του ακυρώθηκαν και δύο γκολ ως οφσάιντ.

Αξιέπαινη προσπάθεια από τα παιδιά του Θάνου Αγγέλη για το Μινώταυρο.

Τον αγώνα παρακολούθησαν πάρα πολλοί φίλαθλοι στο Κολυμβάρι, ενώ υπήρχε και τηλεοπτική μετάδοση από τη Νέα Τηλεόραση.

Μετά το τέλος του αγώνα ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣΧ Γιώργος Βούρβαχης απένειμε στα παιδιά του αείμνηστου Σπύρου Αμαραντίδη, Αντώνη και Γιώργο, τιμητική πλακέτα στη μνήμη του.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι απονομές στις ομάδες αλλά και πλούσιο φαγοπότι, για το οποίο είχε φροντίσει η Ε.Π.Σ. Χανίων και η Σπάθα ως οικοδέσποινα.

Στο ματς που προηγήθηκε χρονικά και το οποίο ήταν εξ αναβολής τα Περιβόλια νίκησαν 1-0 τη Σπάθα.

Διαιτητής: Ντοκάκης 
Βοηθοί: Χάμπας-Αποστολάκης

Μινώταυρος (Θάνος Αγγέλης): Κουντουρόγιαννης, Τσουβαλάκης, Γεραιουδάκης, Φυτουράκης, Τζάραντ, Παπαθεοδώρου, Κουντής (36′ Πατρικάκης), Μαντσέλι, Τιχομίροβ, Φουντεδάκης, Δημητριάδης.

Στον πάγκο ήταν και οι Σχοινοπλοκάκης, Θεοδωρίδης, Τζιγκουνάκης, Λαμψακινός, Κασιμάτης, Σκαμάγκας.

ΙΝΚΑ (Στέλιος Τζωρτζάκης): Ιωσ. Γεωργιλαδάκης, Μαραβελάκης, Τριμίντζιος, Θωμαδάκης (65′ Μαρακάκης), Τρίτσης (70′ Μαυρομάτης), Μαλαμάς, Σταυρουλάκης, Νταγκουνάκης, Αρτίν, Δρικάκης, Ιωαν. Γεωργιλαδάκης.

Στον πάγκο ήταν και οι Μαυρεδάκης, Τζανάκης, Λυραντζάκης, Μεσαρχάκης, Μυλωνάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook