Τρεις αλλοδαπές, συνελήφθησαν χθες για πλαστογραφία στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου. Οι τρεις γυναίκες επιχείρησαν, να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Γαλλία.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

“Συνελήφθησαν, χθες (11.05.2015), στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, 28χρονη αλλοδαπή υπήκοος Κονγκό και δύο αλλοδαπές υπήκοοι Συρίας ηλικίας 53 και 33 ετών, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, χθες (11.05.2015) το πρωί σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, η 28χρονη, επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, Αρχών Κονγκό, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό τη Γαλλία.

Επιπλέον, χθες το απόγευμα κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου, για την καταπολέμηση της παράνομης εξόδου μεταναστών, από τη χώρα, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, στον χώρο του αεροδρομίου η 53χρονη και η 33χρονη και  σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, Αρχών Ιταλίας, προκειμένου να αναχωρήσουν  από τη χώρα με προορισμό το Παρίσι Γαλλίας.

Οι συλληφθείσες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ηρακλείου.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook