Απογοητευμένοι είναι οι έμποροι του Ηρακλείου από το τζίρο που δημιουργούν οι υψηλού κατά τα άλλα επισκέπτες της κρουαζιέρας.

Ο ΟΛΗ διαφημίζει τα πλοία που καταπλέουν στο λιμάνι του Ηρακλείου, οι καταστηματάρχες ακούν νούμερα και ευελπιστούν, μόνο που το ταμείο μένει άδειο.

Κενό και το επιχείρημα του ΟΛΗ να ανοίγουν τα μαγαζιά τις Κυριακές όταν δεν δουλεύουν τις καθημερινές, ανεξάρτητα από το που μπορεί να φτάσει η συγκεκριμένη δυνατότητα.

Τα καταστήματα στην 25ης Αυγούστου τα ‘χουν και με το πρόγραμμα των πλοίων που μένουν στο λιμάνι ελάχιστες ώρες, κάτι που δεν βοηθά τους επισκέπτες να καταναλώσουν ούτε καφέ.

Ίσα ίσα μια γρήγορη επίσκεψη σε Κνωσό και Μουσείο.

Ο Μάιος είναι -20% στις αφίξεις και θεωρείται ήδη χαμένος.

Τα επιχειρήματα των καταστηματαρχών έχουν να κάνουν όχι μόνο με τις λίγες ώρες παραμονής όσο και για το ωράριο, αφού τα περισσότερα φτάνουν νωρίς το πρωί όταν τα εμπορικά καταστήματα είναι ακόμα κλειστά και αναχωρούν το μεσημέρι.

Όπως και να ‘χει, όταν επιχειρήσεις στην 25ης Αυγούστου και στην πλατεία του Μουσείου δεν κάνουν “σεφτέ” δεν πα να πανηγυρίζει η διοίκηση του ΟΛΗ για την ποσότητα των αφίξεων;

Άνθρακας ο θησαυρός …παρά τα πανηγύρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της διοίκησης του Οργανισμού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook