Η Αθλητική Λέσχη Ξιφασκίας Χανίων ανακοίνωσε την έναρξη του θερινού τμήματος εισαγωγής στην Ξιφασκία για παιδιά από 7 έως 13 ετών από την 1η έως τις 31 Ιουλίου.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η Αθλ. Λέσχη Ξιφασκίας Χανίων στα πλαίσια του σχεδιασμού  για την γνωριμία, διάδοση και ανάπτυξη του Ολυμπιακού αθλήματος της ξιφασκίας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του Θερινού τμήματος εισαγωγής στην Ξιφασκία για παιδιά 7 έως 13 ετών.

Σκοπός του παραπάνω τμήματος είναι, μέσα από την δημιουργική απασχόληση και τα αθλητικά  δρώμενα,  τα παιδιά  να γνωρίσουν το καταπληκτικό άθλημα της ξιφασκίας.

Οι δραστηριότητες θα γίνονται καθημερινά από τις 08:30 πμ έως τις 11:30 πμ από 1 Ιουλίου έως 31 Ιουλίου 2015 στην πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα προπονήσεων που διαθέτει η Αθλητική Λέσχη Ξιφασκίας Χανίων στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Παλαιάς Ηλεκτρικής στην οδό Αν. Γογονή στα Χανιά.

Υπεύθυνοι γυμναστές με ειδικότητα στην ξιφασκία εισάγουν τα παιδιά στις βασικές αρχές και κανονισμούς του πανέμορφου αυτού αθλήματος

Πληροφορίες:

Site: www.xifaskia.net

κιν:  6979553160 κ Μαρκαντωνάκης Ματθαίος

email: [email protected]

FB: ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ

 

            

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook